Набор от места за хранене чинии от бял порцелан DSFEOIGY от 4 теми цвят Слонова Кост, с Правоъгълни тарелками 11 и 13.25, тарелками за Плодови закуски (Размер: 13,25)

Набор от места за хранене чинии от бял порцелан DSFEOIGY от 4 теми цвят Слонова Кост, с Правоъгълни тарелками 11 и 13.25, тарелками за Плодови закуски (Размер: 13,25)

Налично
BGN 373.70
Наличност:

Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволетеИздържа на екстремно ниски и високи температури, може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина. лесна и качествена керамични съдове, което придава на всеки стил на живот еднаква чистота.Изберете една красива и практично съдове за готвене както за семейството, така и за приятелите!Обичам живота си, започнете с Малакасы! Размер : 11 "Правоъгълна табела : Д * Ш * В : 28*18*2. Здрави и трайни порцелан, не е токсичен и не причинява вреда, удължава времето за използване.Издържа на екстремно ниски и високи температури, може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.Елегантен и изискан външен вид, практичен и универсален комплект за вечеря.Широко приложение, идеален за ежедневна употреба, за специални поводи и декорации фестивали. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 2.Салата и закуска.(Продава само на основните си продукти, а не други)може да се използва за вечеря. лесна и качествена керамични съдове, което придава на различни стилове същата чистота. лесна и качествена керамични съдове, което придава на различни стилове същата чистота.Широко приложение, идеален за ежедневна употреба, за специални поводи и декорация на тържества. лесна и качествена керамични съдове, което придава на всеки стил на живот еднаква чистота.

Спецификация

Те също купуват с този продукт