MARSTRACE 10-Инчови Керамични Кът Чинии, Черно-Бели Чинии, Порцеланови Салата с Цветен Модел за Сервиране на Десерти и Сандвичи, Комплект от 4 парчета, Могат да се Мият в м?

MARSTRACE 10-Инчови Керамични Кът Чинии, Черно-Бели Чинии, Порцеланови Салата с Цветен Модел за Сервиране на Десерти и Сандвичи, Комплект от 4 парчета, Могат да се Мият в микровълнова фурна

Налично
BGN 2.33
Наличност:

【Креативни цветни чинии】 10-инчов креативна порцелан с чинийка с 4 различни модели (2 цвете и 2 рибки), които могат да създават динамични, ярки и триизмерен ефект, ще направят вашата храна е много приятен, а очите - ярки 【Здрави порцеланови чинии AB-клас】 комплект от 4 порцеланови 10-инчови места за хранене чинии, изработени от твърда керамика.топлоустойчива до 1300 градуса по Целзий, НЕ съдържа олово и нетоксичен, устойчиви на образуване на пукнатини, сигурно за микровълнова печка, фурна, съдомиялна машина, хладилника и фризера. Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година. 【Е идеален за всички случаи на】 Подходящ за ежедневни ястия закуска, обяд, вечеря, леки закуски, салати, закуски, десерти, късна закуска, хляб, сандвичи, суши, плодове, пържола, ребра и пиле крылышек и т.Сверхгигиеничные, не са порьозни, тези керамични плочи са много полезни за здравето и са трайни. 【Безопасно и лесно почистване】 кант придава на ръка повече текстури, че е много лесно да се почисти. Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година. От обикновените закуска до изискани вечери - този универсален комплект чинии може бързо и лесно разкрасяване в зависимост от това, как сте го сервируете.Тя може да остане гладка и нежна, дори и след продължителна употреба. ще се Превърне в идеален подарък за вашите приятели и семейство в ресторанта, на housewarming, сватба парти, семейни тържества, Заповеди, Ден на Св.Сверхгигиеничные, не са порьозни, тези керамични плочи са много полезни за здравето и са трайни.Тя може да остане гладка и нежна, дори и след продължителна употреба. 【Здрави порцеланови чинии AB-клас】 комплект от 4 порцеланови 10-инчови места за хранене чинии, изработени от твърда керамика. 10 Инча, идеален за приготвяне на основно ястие, вечеря, късна закуска, хляб, сандвичи, суши, пържола, пилешки крылышек и т. 【Лекота на полагане на】 Конструкция на плоски чинии ви позволява лесно да ги един върху друг, без значение на колко парчета го закупите, можете да ги изхвърлят заедно, за да спестят място в гардероба, без риск от преобръщане. 【Безопасно и лесно почистване】 кант придава на ръка повече текстури, че е много лесно да се почисти.

Спецификация

Те също купуват с този продукт