IOLMNG 8 Инча Мультяшная Кръгла Керамична Чиния Детска Порцелан с Трапезария и кухненска Посуда В Западен Стил Пържола Плодов Десерт, Ядки, Тава Чиния за предястие (Цв?

IOLMNG 8 Инча Мультяшная Кръгла Керамична Чиния Детска Порцелан с Трапезария и кухненска Посуда В Западен Стил Пържола Плодов Десерт, Ядки, Тава Чиния за предястие (Цвят: C)

Налично
BGN 2.00
Наличност:

Повърхността на продукта е плоска, безвкусна, безопасна и гигиеничнаяАко сте прекалено чувствителни към цвета, моля, купувайте с повишено внимание. Продуктът е стабилен цвят, красив цвят, добър блясък, и му е трудно отклеить., могат да се появят и хроматичната аберация. Твърда, устойчива, нейният не е лесно да се раздели, е широко използван в съдове, предмети за ежедневна употреба и т.Поради различни монитори, с различно оборудване камери, различно осветление и т.Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 0-3 виж. Продуктът е стабилен цвят, красив цвят, добър блясък, и му е трудно отклеить.Повърхността е гладка и лесно почистване.Добра температурна устойчивост, добра текстура и красотата на традиционната керамика.Ако сте особено притеснени, моля, свържете се с него внимателно.Списък с пакети : 1 * плодови чинии специална памет : 1.Повърхността на продукта е плоска, безвкусна, безопасна и гигиеничная. Размер на продукта се измерва ръчно, и грешка в размер на неизбежна. Всички продукти са представени в насипно състояние. Твърда, устойчива, нейният не е лесно да се раздели, е широко използван в съдове, предмети за ежедневна употреба и т.Повърхността е гладка и лесно почистване.Добра температурна устойчивост, добра текстура и красотата на традиционната керамика.

Спецификация

Те също купуват с този продукт