Нечупливи кът чинии TLdica с лъжица, 9,8 сантиметра, за Многократна употреба Леки плочи от влакна, слама, пшеница, 4 комплекта, Могат да се мият в съдомиялна машина, те са ?

Нечупливи кът чинии TLdica с лъжица, 9,8 сантиметра, за Многократна употреба Леки плочи от влакна, слама, пшеница, 4 комплекта, Могат да се мият в съдомиялна машина, те са полезни и трайни, не съдържат BPA и е безвреден

Налично
BGN 1.33
Наличност:

Здравите естествени влакна на тези органични материали са много трайни, така че те няма да бъдат лесно да се счупят, като другитеНаправете си пикник, партита, туризъм и ежедневни хранене беспроблемными с нашите тарелками must have от слама пшеница. 【За нас】 Ние дадохме вас специална лъжица от масивна дървесина!TLdica се стреми да създаде проектирани кухненски принадлежности. 【Многоцелеви】 Той идеалната ширина и височина, достатъчно дълбок, за да побере различни храни, като плодове, салати, зърнени храни, спагети, не рассыпая им. 【Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка】 Тези чинии много лесно да се чисти, можете да ги измийте със сапун и топла вода или се поставят в миялна машина.【Екологичен】 е Изработен от естествени органични влакна, слама, пшеница, 100% не съдържа BPA, нетоксичен, без мирис и е безвреден за околната среда.Никакви пластмаси и вредни химически материали. 【Лек Тези големи плочи, устойчиви на сколам и са много добра алтернатива на керамични пластинам.И те работят перфектно в духовках и микровълнови фурни, без да стане твърде горещо.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, имаме професионален екип за обслужване на клиенти, и ние сме развълнувани да ви помогне да решите всички проблеми.

Спецификация

Те също купуват с този продукт