Топло Comfier 12X24 за облекчаване на болки в гърба, Обвивка на гърба с електрически отопляеми и каишка, Ястия с Месечни Гърчове, 6 Настройки за загряване и автоматичното ?

Топло Comfier 12X24 за облекчаване на болки в гърба, Обвивка на гърба с електрически отопляеми и каишка, Ястия с Месечни Гърчове, 6 Настройки за загряване и автоматичното изключване, Подаръци за жени, Мъже, майки, татковци

Налично
BGN 2.67
Наличност:


? 6 настройки за загряване и сигурност : на Топло за гърба има регулируеми настройки за нагряване от 1 до 6 ниваВие можете да зададете температурен диапазон (104°-140°С), който най-добре отговаря на вашето физическо състояние.Топло, с каишка може да достигне дължина до 50 см, за да отговарят на специфични потребители.
? Голям размер и може да се пере : Топло за врата и гърба ultra размер 12 X24 инча подходящ както за мъже, така и жени от всички форми.
Удобен колан с топъл могат лесно да се регулират по дължина в съответствие с нуждите на даден потребител.Меко плюшено материал от двете страни на ястия осигурява комфортен допир до тялото.
? 6 настройки за загряване и сигурност : на Топло за гърба има регулируеми настройки за нагряване от 1 до 6 нива.Топло за врата и раменете, помага за облекчаване на умората и стреса, за по-добър сън.Голямо покритие и лекота на използване ще го прави идеален избор за приятна почивка на вашето семейство при ежедневна употреба.
? Дизайн без ръце : Удобен топло може да я закачите на място и дръжте ръцете си свободни, докато вие я използвате в раменете, врата, гърба, талията и корема, за да облекчи болката.Колан с топъл осигурява топла терапия на засегнатия район, за да свали мускулното напрежение и болка, облекчаване на спазми, менструални болки, подобряване на кръвообращението.Удобна топло за шията и раменете вградена система за защита от прегряване функция автоматично изключване таймер за 2 часа, за да се гарантира безопасната употреба.? Дизайн без ръце : Удобен топло може да я закачите на място и дръжте ръцете си свободни, докато вие я използвате в раменете, врата, гърба, талията и корема, за да облекчи болката.
? Ултра мек плюш : Мека плюшена материал от двете страни на ястия от спазми осигурява комфортен допир до тялото, че е идеален подарък за рожден ден или деня на благодарността, коледа подарък за татко, мама и всички ваши близки!Той идва с безпроблемно обслужване на клиентите и 2-годишна гаранция.Вие можете да зададете температурен диапазон (104°-140°С), който най-добре отговаря на вашето физическо състояние.Вградена система за защита от прегряване функция автоматично изключване таймер за 2 часа осигуряват безопасно използване.Топло, с каишка може да достигне дължина до 50 см, за да отговарят на специфични потребители.
? Бързо загряване : Удобна електрическа топло за облекчаване на болката в гърба може бързо загрява за секунди, ефективно облекчаване на всички тялото и премахване на болката.Голямо покритие и лекота на използване ще го прави идеален избор за приятна почивка на вашето семейство при ежедневна употреба.

Спецификация

Те също купуват с този продукт