Електрическа Нагревательная Възглавница за стол BIOVAS, USB-Нагревательная Възглавница за стол, Топло с въртящ се Контрол на температурата и равномерно отопление, изп?

Електрическа Нагревательная Възглавница за стол BIOVAS, USB-Нагревательная Възглавница за стол, Топло с въртящ се Контрол на температурата и равномерно отопление, използвани за облекчаване на Болки в тялото

Налично
BGN 0.67
Наличност:

Характеристика : 1 Навреме изключвайте когато излизате.Подходящ за офиси, къщи и т. Идеален подарък за офис работници, студенти и възрастни хора. ★ 【На разположение за цялото тяло】: Електрическа топла вода чанта подходяща за всички типове физика и може да бъде фиксиран в желаната позиция.Тази нефритовая топло е много лесно, и може да вземе със себе си, когато излизате навън. При нагряване при висока температура нищо не поставяйте на местно ниво 3. ★ 【КОНТРОЛ на ТЕМПЕРАТУРАТА】 : Топло се върти на няколко предавки за контрол на температурата, която може да се регулира в диапазона 33-55 ℃. Облекчава болката в ставите и мускулите, намалява нивото на стрес и тревожност. При използване извадете регулатор на температурата навън 2. ★ 【Размери на продукта】 : дължина 150 см X ширина 50 см; инфрачервен нагревателен подложка може да се използва върху легла, диван и фотьойл. ★ 【ПРЕМАХВАНЕ на болки В мускулите】 Топло могат да покрият вашите рамене /корем / гърба / шията / крака / колене, за да запази топлината на тялото.Параметри : Име : възглавница с електрически отопляеми Приложение : Камък за тялото, нефрит/германий Размер : 50x150 см/19,6x59 инча Регулируема температура : 33-55 градуса по Целзий на Помещение включва : 1 комплект инфрачервени ястия Забележка : 1.

Спецификация

Name:
electrically heated cushion
Application:
Body
Stone:
jade/germanium
Size:
50 x 150 cm / 19.6 x 59 inches
Adjustable temperature:
33-55 degrees C
Package includes:
1 set of far infrared heating pad:
Note:
1. Put the temperature regulator outside when using:
2. When heating at high temperature, do not place anything locally:
3. Turn off the power in time when leaving:

Те също купуват с този продукт