'КЪС САМОРОДНО ЗЛАТО ЧИСТО НОВ!!! Любим тийнейджър! Опаковка биологичен ориз за влажен отопление и ароматерапия, подходяща за микровълнова печка. Вдъхновен от СУПЕР

'КЪС САМОРОДНО ЗЛАТО ЧИСТО НОВ!!! Любим тийнейджър! Опаковка биологичен ориз за влажен отопление и ароматерапия, подходяща за микровълнова печка. Вдъхновен от СУПЕР ХУБАВА Фланела със Сладък аромат на лавандула!

Налично
BGN 0.67
Наличност:

Съдържа чисти Етерични масла и естествени ароматиАРОМАТЕРАПИЯ СЛАДКА ЛАВАНДУЛА.Допринася за естествена релаксация и спокоен сън.Всички ароматерапевтические средства и аромати, предлагани от Nuggle Buddy, са специално разработени за релакс на тялото, повдигане на Духа и успокоение на Душата!Кажи "ЗДРАВЕЙ" на своя НОВ най-добър ПРИЯТЕЛ!.Ще се чудите как сте Някога сте Живели Без Това!.Много полезна, добре обмислена и уникална Идея за подарък!Красиво опаковани!.Всеки "Nuggle Buddy" е изпълнен с 40 унции на биологично отглеждани на Зърна, Треви и растителни съставки.A 'Nuggle Buddy - това е набор от приблизително 10 х 13 см, който може да се използва в микровълнова печка под формата на възглавнички, изработени от 100% памучен плат premium-клас и напълно обвивка муслином премиум-клас.Всички биологични Зърнени храни, билки и билкови съставки.Напълно в лигавицата с двойна фърмуер.Тази смес е добре напоена с натурални ароматизаторами и 100% чисти етерични масла.100% Висококачествен памучен фланела от Външната страна.

Спецификация

Те също купуват с този продукт