Валута Приколите носа към играта на Олаф за деца на Коледно парти Игра за деца Олаф Приколите Игра с повторна употреба 24шт Стикери за носа Аксесоари за Парти по слу?

Валута Приколите носа към играта на Олаф за деца на Коледно парти Игра за деца Олаф Приколите Игра с повторна употреба 24шт Стикери за носа Аксесоари за Парти по случай рождения Ден на Събитието

Налично
BGN 1.00
Наличност:

Маска за очи, изработена от полиестер, с еластична лента, не се скъса е по-безопасна, по-мека синя маска за очи, 1 бр. синя маска за очи, 1 бр.Качеството на Игра плакат за партито с снеговиком е изработена от хубава хартия, всички стикери с носовете си, са изработени от материали за еднократна употреба, носовете може да отклеивать от потребителя, така че можете да снимате етикети, без много усилия и играе с децата си много пъти.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Голям размер - 28 "x 21' голям лъскав плакат, може да се използва като декорация на дома, стени, баня, тоалетна, коледно парти, парти с снеговиком.Играе лесно - първо маркирайте линия върху земята като линията на погледа. чанта за игра плакат с снеговиком, 8 бр. стикери за носа, 1 бр.Пратката включва - 1 бр. 20 бр многократно стикери за носове ви позволяват да играете на много деца едновременно.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, или преди да купите, или след продажбата. приколите носа към играта потребителя с Снеговиком, 20 бр. приколите носа към играта потребителя с Снеговиком, 20 бр. стикери за носа, 1 бр.Пратката включва - 1 бр.На второ място, сложете си маска за очи, опитайте се приколоть Снеговику носа, и, накрая, ще спечели този, който се окаже най-близо до всички.

Спецификация

Те също купуват с този продукт