Стенни Художествена Стикер Жива живот в пълен разцвет Стикери за стена Религиозен Християнски Подарък Писанието Детска Свалящ Стикер на Стената за Украса на Детс?

Стенни Художествена Стикер Жива живот в пълен разцвет Стикери за стена Религиозен Християнски Подарък Писанието Детска Свалящ Стикер на Стената за Украса на Детска Спални Забавни Цитати Стикер на стената за Домашен

Налично
BGN 0.33
Наличност:

2 -Описание размер : Най-дългата страна е 24 инча. Леко натиснете, а след това откъснете филм за прехвърляне (ако стикер приклеилась до филма за пренасяне, значи всичко е минало успешно).Могат да се използват като декорация на стените в хола, спалнята, кухнята, банята, пералня, офиса, класната стая, трапезария, кафе, магазин.-Подаръци : Стикерите на стената може да се използва като подарък за рождения ден, нов дом, подарък за родители, баби и дядовци, съученици и приятели. Свалям филм за пренос и покрийте с него стикер.Ако се свържете с не, по подразбиране се изпраща на цвета на основното изображение.- Всеки текст може да се коригира, моля, свържете се с мен, ако ви е нужно.Моля, не забравяйте да избършете праха от стената, преди да използвате.Размер и материал : Най-дългата страна на етикети не надвишава 24 инча (60 см), материалът е екологично чист винил премиум-клас.Свържете се с мен след извършване на поръчката, да ми кажете цвета, който искам, и съответния номер (например : искам зелен H619).Причина : Стикер, подходящ за всеки плоска стена. Леко натиснете, а след това откъснете филм за прехвърляне (ако стикер приклеилась до филма за пренасяне, значи всичко е минало успешно). Забележка : Стикер за стена може да се оттегли и изтриване няма да навреди на стената, но не се препоръчва да се използват повторно, защото повторна употреба може да доведе до липса на лепкавост и да повлияят на ефекта на употреба.Моля, не забравяйте да избършете праха от стената, преди да използвате.Цвят етикети : Моля, консултирайте се с цветовата карта на фигура 6, всички цветове в нея необязательны. Залепете лента за пренасяне на стената, натиснете още веднъж, и накрая, свалям филм за пренасяне, и рисуване на етикети ще бъде отпечатан на стената. Свалям филм за пренос и покрийте с него стикер.Свържете се с мен след извършване на поръчката, да ми кажете цвета, който искам, и съответния номер (например : искам зелен H619).-Продуктът съдържа : В опаковка съдържа 1 стикер и филм за прехвърляне.

Спецификация

Те също купуват с този продукт