DINGEE Тежки Големи Куки с Винил покритие за Окачване, Кука за Свръзка Закачалки, Кукички за Гаражни Наем, Куки за Стълби, Органайзер За Съхранение на Големи Обекти, Ин?

DINGEE Тежки Големи Куки с Винил покритие за Окачване, Кука за Свръзка Закачалки, Кукички за Гаражни Наем, Куки за Стълби, Органайзер За Съхранение на Големи Обекти, Инструменти, Маркучи, Въжета и Куки за оборудване

Налично
BGN 40.32
Наличност:

НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ тези тежкотоварни s-образни куки диаметър метална жица е 8,2 mm Много стабилни и могат да издържат на тежки предмети. Много стабилни и могат да издържат на тежки предмети. Нескользящие гумени куки за окачване на велосипедите, черно тежкотоварни куки за съхранение в гаража, организация наем, инструменти, Тези тежкотоварни s-образни куки метална жица с диаметър 8,2 mm.Пратката включва : 4 опаковки черни рафтър куки за закачване, гаражни велосипедни куки, с гумено покритие, гладки, нескользящих, силни и богати.Тези куки за захващане към стропилам са лесно и удобно решение за спестяване на пространство, гаражно куката здраво, държи се здраво за гредите, без да използва никакви винтове, можете да ги обесим на подпори, греди, покривни гараж, градина, ограда.

Спецификация

Те също купуват с този продукт