SMARTOLOGY 8 Бр Закачалка за под наем, с една кука За Съхранение, Тежки Големи Тавана Куки с Гумено покритие за закрепване към стената и Тавана на Гаража За Съхранение на ?

SMARTOLOGY 8 Бр Закачалка за под наем, с една кука За Съхранение, Тежки Големи Тавана Куки с Гумено покритие за закрепване към стената и Тавана на Гаража За Съхранение на Велосипеди, Закачалка за инструменти (черен)

Налично
BGN 2.00
Наличност:

Размери : 6 см (дължина) х 2,6 инча (широчина) ✅ Покупка без риск за 100% - Ние сме американски предприятие, разположено в Калифорния.При използване на нашите стена планини за наем се уверете, че те са инсталирани на висок ток / дървена стена (само не на гипсокартоне), за да куката остава надеждна. ✅ Универсален и многократна употреба : идеален за захващане към тавана или стената наем, силовото оборудване за почивка, мебели, маркучи за градински инструменти, гараж, къща, апартамент или където и да пазят своите вещи.За сухото строителство използвайте подходящи анкеры (не са включени в комплекта).Всяка кука е с капацитет до 60 килограма. ✅ Броя и размера : 8-опаковане кука за съхранение на велосипеди от тежка рамка от стомана. ✅ Лесна употреба : дизайн дърворезба опростява инсталацията.Комплект куки за съхранение на велосипеди SMARTOLOGY Heavy Duty гарантира, че това вече не е така.За сухото строителство използвайте подходящи анкеры (не са включени в комплекта). ✅ Лесна употреба : дизайн дърворезба опростява инсталацията.Вашата покупка се потвърждава от нашата богата гаранция от 12 месеца и 60-дневна гаранция за връщане на парите.Без инсталиране на никакви трудоемки проекти можете да направите гаражни куки за съхранение на неща, които бързо ще увеличи вашата чиста жилищна площ.Мотори - невероятно превозното средство, но те могат лесно да попречат, ако ги държите у дома.Всяка кука е с капацитет до 60 килограма. ✅ Покупка без риск за 100% - Ние сме американски предприятие, разположено в Калифорния.Подходящ подарък за коледа е празник. разширете своя гараж с помощта на нашите специални асортимент куки за съхранение. ✅ Премиальное качество : Всяка кука е изработен от тежка рамка от поцинкована стомана с нескользящим мека матова повърхност винил покритие, за да се предотврати драскотини на вашите продукти.Организация на гаража - това е една от тези рутинни дейности по почистване, която, изглежда, просто се изплъзва от повечето от нас.

Спецификация

Те също купуват с този продукт