Koouood 2 бр. клечки за зъби за грижа за устната кухина (включително 2 зъбни конци с дължина 30 м) на Взаимозаменяеми титуляр за саморезающейся зъбни конци, за употреба за

Koouood 2 бр. клечки за зъби за грижа за устната кухина (включително 2 зъбни конци с дължина 30 м) на Взаимозаменяеми титуляр за саморезающейся зъбни конци, за употреба за клечки за зъби.

Налично
BGN 7.78
Наличност:

Те много по-добре, отколкото традиционните конец за зъбиАко мразиш традиционна четка за конци, опитайте това.Ако мразиш традиционна четка за конци, опитайте това. ★★ Изработени от меки материали, за по-лесно отстраняване на остатъците от храна. ★★ Две притежателя за зъбни конци съдържат изменението на макара с размерите на 2x30 м с зазубренными върховете, които предотвратяват хлъзгането зъбни конци и по-малко увреждане на зъбите. Ако конец за зъби необременени, моля, сменете зъбния конец с дължина по-малко от 30 метра, за да се избегне удар. ★★ Той е много подходящ за почистване на интервалите между брекетами, корона, мостовидным протеза и имплантат. ★★ Стоматолозите препоръчват да извита конструкция позволява зубочистке да проникне във всяка област на устата. ★★ Изработени от меки материали, за по-лесно отстраняване на остатъците от храна.Те много по-добре, отколкото традиционните конец за зъби.Запазете зъбите си бели, а венците здрави, подходяща за всички семейства.По този начин, не е нужно да променя четка за глава след всяка употреба, и може да се използва повторно след изплакване.Той е здрав и му е лесно да се прекъсне. Свали синьото защитно покритие и използвайте четка за конци директно за отстраняване на чужди тела в устата.Той е здрав и му е лесно да се прекъсне. След използването на зъбни конци намерете глава зъбни конци от дръжките, след това махнете я обратно на часовниковата стрелка и увийте около страничен режещ нож да се отреже използвана конец.79 -инчов, с 30 метра зъбни конци.Издърпайте низ същата дължина и да изправите си в съответствие с първоначалната траекторията.По този начин, не е нужно да променя четка за глава след всяка употреба, и може да се използва повторно след изплакване.Ежедневна употреба на това лекарство може да намали появата на възпаление на венците.Ежедневна употреба на това лекарство може да намали появата на възпаление на венците. ★★ Размер на опаковката е 4.★★ Две притежателя за зъбни конци съдържат изменението на макара с размерите на 2x30 м с зазубренными върховете, които предотвратяват хлъзгането зъбни конци и по-малко увреждане на зъбите.

Спецификация

Те също купуват с този продукт