25 Бр. Межзубные Ъглови Четки, за Многократна употреба на препарати За Зъби, Четка За хигиена на устната кухина, пасти за конци-конци за тиранти, Инструмент За почист?

25 Бр. Межзубные Ъглови Четки, за Многократна употреба на препарати За Зъби, Четка За хигиена на устната кухина, пасти за конци-конци за тиранти, Инструмент За почистване на зъбите (Многоцветен)

Налично
BGN 6.30
Наличност:

Межзубные глави от един размер : дължина дръжки е 2Вие ще получите 25 парчета межзубных за зъби, можете да изберете един цвят или 5 различни цвята.Ефективно премахва остатъците от цепката на зъбите и предпазва от заболявания на устната кухина, зъбите и венците.лесно почиства пространствата между зъбите и задните зъби.75 инча, а дължината на плавниците - 4 mm.Опаковката включва : 25 парчета межзубных за зъби, достатъчно на брой за посрещане нуждите на вас и вашето семейство ежедневна употреба и подмяна.Приложение : идеално за тиранти, стоматологичен протези, импланти и на стоматологични инструменти.Межзубная четка : Висококачествена найлонова четина може почистване на пространството между зъбите и масаж на венците, нескользящая дръжка, която е лесно да се запази, тънка и извита дръжка за удобство на работа. Преносимост : Зъбни конци леки и лесни за съхранение, те са подходящи за дома, за пътуване, използвани по време на работа, носят удобство в живота ви.

Спецификация

Те също купуват с този продукт