Двустранно хартия за фон за снимки от 6 теми и дъски за фон за снимки от 2 теми, 24x24 инча, с чанта за пренасяне и съставните, Определени среди с 16 рисунки, за фотографск?

Двустранно хартия за фон за снимки от 6 теми и дъски за фон за снимки от 2 теми, 24x24 инча, с чанта за пренасяне и съставните, Определени среди с 16 рисунки, за фотографски нужди, Водоустойчив, ръчен, EOAJAFOU

Налично
BGN 1.33
Наличност:

? Помещение, включваща 3 x однотонную хартия Моранди, 3 x хартия с реалистично изображение, 2 x фонови дъски, 2 x скоби, 2 х прозрачни скоби, 1 x холщовая чанта; Лесно се носи с себе си ?Първо поставете скоба за фон, а след това поставете в скоба друга. ?Фонова хартия с покритие от хартия, 3 D реалистична текстура водоустойчив фон; на Фона на дъската от висока точност на печат, истинска триизмерна структура, неотражающая и водоустойчив.От заснемането на хранителни продукти до декори за фотография на храна и много други. ?Подходящ за фотография на храна и обичаме блогъри, влиятелни лица.?6 БР двустранния фон с 12 рисунки, 24x24 инча; 2 БРОЯ двустранни табла за снимки, 24x24 инча; Ние можем да персонализирате до 80 вида сцени.И вие ще получите една реалистична плосък фон за стрелба; Ако искате да промените друг фон, просто използвайте 2 силни стягащи, които имат гадене всяка хартия в табла, моля, насладете се!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт