SVBright Пеперуда Цветен Фон за Душата на детето 7Wx5H Малка Пеперуда в пътя на Розово Лилави Цветя Принцеса За Момичета Златни Гледна Вечерни Украса Фон За Снимки Банер ?

SVBright Пеперуда Цветен Фон за Душата на детето 7Wx5H Малка Пеперуда в пътя на Розово Лилави Цветя Принцеса За Момичета Златни Гледна Вечерни Украса Фон За Снимки Банер Фотобудка Студио

Налично
BGN 7.93
Наличност:

Ако имате нужда от по-голям размер или потребителско изображение, моля, свържете се с мен 【Повод】 : Тази завеса за фотография е идеален за парти, на фестивала, снимки, фотография, приемане, абитуриентски бал, парти по повод ангажименти или друг декор на събитието. 【Широкото използване на 】 : Декорация на партита, фестивали, заведение, хотел, търговска сграда, мол, на кръчма, на концерта, залата и т.Всеки въпрос, моля, не се колебайте да ни съобщение.; Може да се виси на стени, прозорци, врати, подове, тавани, билки, коледни елхи и т. лесен за носене, здрава и без бръчки. Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени. 【За обслужване на клиенти】 : гаранция 6 месеца на проблеми с качеството. 【 Опаковка 】 : Само фон от 1 бр. 7 (Ш) x 5 (В) фута / 210x150 см, Безшевни, разборный и използван повторно.【Качеството и размера на】 : Полиестерен плат, лек и удобство в обращение.

Спецификация

Те също купуват с този продукт