Плат BELECO 10x8ft Италиански Лозе Фон за снимки В провинцията на Тоскана Пейзаж Ферма Каменна Къща Зелени Планински Дървета на Фона Италиански Декорации за Партита Евр?

Плат BELECO 10x8ft Италиански Лозе Фон за снимки В провинцията на Тоскана Пейзаж Ферма Каменна Къща Зелени Планински Дървета на Фона Италиански Декорации за Партита Европа Travel Портрет на Реквизит За Снимки

Налично
BGN 1.33
Наличност:

н Текстилен фон BELECO много мека, здрава и многократна употреба. фотофон от полиэстеровой тъкан (сгъваема).Когато погледнете към него, твърде близо, продукт ще имате някаква представа за пиксели, но аз ще се уверете за това, че вашите снимки да изглеждат максимално реалистично.Добър ъгъл за стрелба ще получите зашеметяващи снимки. 【Материал 】 : Усъвършенстване на полиестерен плат. * Можете да глади и пере.Рум-Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, вие ще получите задоволително решение в рамките на 24 часа.Съдържание на пакета 1. * Леки, трайни и многократна употреба. * Не отразява и не выцветающий. 【Прилагането на】 : Украса за снимки на празници и партита, за фон, за рожден ден, сватба фон, фотосесии на новородени деца, новородените селфи, подпори за фотобудки, вътрешна и външна фотография, на среща с мащабиране, видео екрани, фестивални дисплеи. Скоби или стойка в комплекта не са включени.【Размер】 : 10x8 фута (ШхГ) / 3 м x 2,5 м (Шхдхв).Широко се използва : * Фотография за мероприятия, у дома, фестивал, празник, семейство, сватба, студио видео, фото студио, клуб, училище и всички видове партита; * За да снимам портрети на новородени деца и възрастни, фотография, домашни животни или стоки; * За видеофонов или дисплеи, цифрови снимки, телевизия * Също така може да се използва като гоблен /окачване на стена / тапети, плакат, завеси, покривки за маса, украса на дома и така нататък. 【Характеристики】 : Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове.

Спецификация

Те също купуват с този продукт