Ezier Светещ led шлейка за кучета - която се презарежда чрез USB Отразяваща Жилетка за домашни любимци, Регулируема мека Окото шлейка за нощни разходки малки кучета (на м?

Ezier Светещ led шлейка за кучета - която се презарежда чрез USB Отразяваща Жилетка за домашни любимци, Регулируема мека Окото шлейка за нощни разходки малки кучета (на малката, розово-червена)

Налично
BGN 10.76
Наличност:

Топли бележки : Моля, издърпайте батерията отделение до края, за да го регистрира при инсталиране на отделението за батериятаЗа да се избегне като беше прегазен от страна на водача.Топли бележки : Моля, издърпайте батерията отделение до края, за да го регистрира при инсталиране на отделението за батерията. ? ДИЗАЙН СМЕНЯЕМ отделението за батерията - Нов разработен батерията е лесно да се извлича, а мекият и здрав мрежест материал осигурява дълъг живот и лесна за почистване. ? ОСИГУРЕТЕ безопасността на ВАШЕТО куче през нощта-Тази на led шлейка за кучета с 2 режими на мигане, което ще подобри видимостта и безопасността светлини за кучета при нощни разходки. ? USB акумулаторна батерия-този led жилетка за кучета може да се зарежда от всяко USB устройство, и 2-часова зареждането може да продължи 6-8 часа за бързо мигане или 3-4 часа, за устойчиво на светлина. ? USB акумулаторна батерия-този led жилетка за кучета може да се зарежда от всяко USB устройство, и 2-часова зареждането може да продължи 6-8 часа за бързо мигане или 3-4 часа, за устойчиво на светлина. ?УДОБНА и регулируема-тази мека шлейка за кучета no pull изработени от мек полиестер и мрежа, изключително удобни и дишащи за вашето куче.Тази лека шлейка за кученца, идеален за дневно разходки на открито, бягане, разходки, тренировки и много други!.Тази лека шлейка за кученца, идеален за дневно разходки на открито, бягане, разходки, тренировки и много други!. ? ЛИПСА на СЦЕПЛЕНИЕ И задушаване - Благодарение на учени дизайн тяга налягането се разпределя равномерно по тялото, като предотвратява разтягане и задушаване.

Спецификация

Те също купуват с този продукт