Вентилатор на тавана Possini Euro Design 60 Defender Industrial Rustic Farmhouse Закрит и Открит с Регулируема яркост на led Осветление Дистанционно Управление Бронзова Клетка Koa, Настъргани ?

Вентилатор на тавана Possini Euro Design 60 Defender Industrial Rustic Farmhouse Закрит и Открит с Регулируема яркост на led Осветление Дистанционно Управление Бронзова Клетка Koa, Настъргани с маслени Бои, Предназначена

Налично
BGN 2.33
Наличност:

2700 ХилДвигател с бронзов покритие, настъргано масло. Навес с ширина 5 1/2 инча и височина 2 1/4 инча.Външен вентилатор на тавана Defender от Possini Euro Design е проектирана за използване във влажни помещения. Комплектът включва 4 1/2 и 8-инчови спускные пина. Пълнофункционален ръчно система за дистанционно управление е включена в комплекта.Височината на тавана до долу е 18 инча с выступом 4 1/2 инча.Височина на вентилатора от тавана до остриета е 12 1/4 инча с по-штоком 4 1/2 инча.Номинална влажност на въздуха в помещението.Включва в себе си една винтажную светодиодна крушка на Едисон с мощност 4,5 Вата с регулируема яркост, сравнимую с 40-ваттной лампа с нажежаема жичка. dc двигател 120 x 25 мм.размах на острието 60 инча.Включва ръчно дистанционно управление, което е включено в комплекта за управление.Осем ръчно рисувани ръчно монолитен ABS-остриета koa finish.Не е подходящ за помещения с влажен климат, подложени на въздействието на солена вода.Той разполага с красив двигател с бронзов покритие, с настърган масло, и осем остриета koa finish с размах на 60 инча.В комплекта са включени комплект осветление Franklin Park в долната част с включени за използването на енергийно ефективни led лампа. ъгъл на наклон на острието 12 градуса.

Спецификация

Те също купуват с този продукт