LUZOGA Правоъгълна Ваза с дължина 12 инча, Ваза за цветя, Акрилна Правоъгълна Договореност за масата за Хранене -Прозрачни Вази за Дома, Сватба (Цветя в комплекта не са в

LUZOGA Правоъгълна Ваза с дължина 12 инча, Ваза за цветя, Акрилна Правоъгълна Договореност за масата за Хранене -Прозрачни Вази за Дома, Сватба (Цветя в комплекта не са включени)

Налично
BGN 8.00
Наличност:

?【Атрактивен дизайн】 : Благодарение на привлекательному дизайн, той със сигурност ще впечатли вашите гости ✨【Здрав】 : Изработени от трайни акрил, тази ваза е предназначена за по-дълъг живот и ще бъде чудесен акцент за години напред. ✨【Здрав】 : Изработени от трайни акрил, тази ваза е предназначена за по-дълъг живот и ще бъде чудесен акцент за години напред. ?【Правоъгълна форма】 : Тази ваза е с дължина 12 см и е подходяща за всички, на обяд, журнального маса или конзола. ?【Универсален】 : Отличен, подходящ не само за дома, но и за сватби, партита и други специални събития. ?【Атрактивен дизайн】 : Благодарение на привлекательному дизайн, той със сигурност ще впечатли вашите гости. ?【Универсален】 : Отличен, подходящ не само за дома, но и за сватби, партита и други специални събития. ?【Висококачествен акрил】 : Тази модерна и изискана ваза за цветя е изработена от висококачествен акрил, предназначена за по-дълъг живот и придава нотка на елегантност на всеки залата. ?【Правоъгълна форма】 : Тази ваза е с дължина 12 см и е подходяща за всички, на обяд, журнального маса или конзола.?【Висококачествен акрил】 : Тази модерна и изискана ваза за цветя е изработена от висококачествен акрил, предназначена за по-дълъг живот и придава нотка на елегантност на всеки залата.

Спецификация

Те също купуват с този продукт