2 Магнити за шкафове Вратата се Затвори с магнит за Доводчика вратата се затвори в килера, Магнитни Брави за шкафове, Магнити за шкафове, Аксесоари за кухня, гардеро?

2 Магнити за шкафове Вратата се Затвори с магнит за Доводчика вратата се затвори в килера, Магнитни Брави за шкафове, Магнити за шкафове, Аксесоари за кухня, гардероб, Сервант и други мебели една врата по-близо врати

Налично
BGN 3.33
Наличност:

Тези магнити за дверц шкафове са много трайни и ще държи вратата затворена и удобно се отвори 【Мощни магнити за шкафове】 Нашите магнити за шкафове имат постоянна силна магнитна сила до 5,5 паунда, не е нужно да се притеснявате за това, че вашите врати, каси, прозорци не се затварят плътно, подходящи за използване на вратата, бравата или цикъл на която са безполезни.Основата е с наклон на дъното, така че лесно се завърта, когато затягиваете винтове.Основата е с наклон на дъното, така че лесно се завърта, когато затягиваете винтове. 【Магнитни топки от оръжеен метал】 Вратата се затвори с черен оттенък от оръжеен метал притежава отлични метален усещане и голямо цветово съчетание на мебели. 【Че получавате】 В комплекта са включени 2 броя магнитни ключалки за кабинет, 2 броя метални пластини и 6 бр висококачествени саморезов, не е нужно да се притеснявате за това, че витлото се повреди в процеса на инсталация, дори при използването на електроинструмент. 【Магнитна вратата се затвори】 Тези магнитни вратата се затвори са подходящи за кухненски шкафове, гардеробных, сервантов, чекмеджета, плъзгаща се врата, където бравата или пантите не се използват и не ще останат затворени.По този начин, магнитни ключалки на гардероба са по-трайни и трайни, отколкото магнитни капаци на шкафовете, изработени от други материали. 【Устойчивост на корозия】 Магнитна вратата се затвори, изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на напукване и влага. 【Лесна инсталация】 За определяне на основата изисква само 1 саморез. 【Лесна инсталация】 За определяне на основата изисква само 1 саморез.По този начин, магнитни ключалки на гардероба са по-трайни и трайни, отколкото магнитни капаци на шкафовете, изработени от други материали.Нашите магнити за шкафове са постоянни силни магнити и широко се използват за мебелни врати спирка, доводчиков, входовете на ключалки и т. 【Магнитни топки от оръжеен метал】 Вратата се затвори с черен оттенък от оръжеен метал притежава отлични метален усещане и голямо цветово съчетание на мебели. 【Магнитна вратата се затвори】 Тези магнитни вратата се затвори са подходящи за кухненски шкафове, гардеробных, сервантов, чекмеджета, плъзгаща се врата, където бравата или пантите не се използват и не ще останат затворени.

Спецификация

Те също купуват с този продукт