uxcell 32 мм Твърди Щипки За Колан за тръби, Скоба за Тръби От Въглеродна Стомана, Скоби за тръби M6, Размерът на Гайки за Водопроводна Тръба, 24 бр.

uxcell 32 мм Твърди Щипки За Колан за тръби, Скоба за Тръби От Въглеродна Стомана, Скоби за тръби M6, Размерът на Гайки за Водопроводна Тръба, 24 бр.

Налично
BGN 4.81
Наличност:

Можете да го плътно да инсталирате, за да сте сигурни, че скоби и маркучи здраво закрепени на място26"; Обща дължина : 61 mm x 15 mm x 17 mm /2.Приложение : Орех осигурява по-широк избор от начини за монтаж.Предимство : Гумена уплътнение с гумена възглавница може да намали вибрациите и триене, намаляване на износване на кабела и маркуча. Материал : Изработен от поцинкована въглеродна стомана с висока твърдост, той е здрав. моля, Обърнете внимание : Моля, в съответствие с външния диаметър на тръби и кабели, изберете правилния размер скоба-захващане.01"; Диаметър на определения отвори : 5 мм; Разстояние от центъра на определения дупки : 47 мм / 1.Тръби колани са подходящи за свързване на различни кабели, водопроводни тръби, маркучи и кабели в дома и машини, промишлено оборудване, устройства за автоматизация и т.01"; Диаметър на определения отвори : 5 мм; Разстояние от центъра на определения дупки : 47 мм / 1. моля, Обърнете внимание : Моля, в съответствие с външния диаметър на тръби и кабели, изберете правилния размер скоба-захващане.Предимство : Гумена уплътнение с гумена възглавница може да намали вибрациите и триене, намаляване на износване на кабела и маркуча.0; Външен диаметър на тръбата : 32 мм / 1.Характеристика : Размер гайка : M6 * 1.Тръби колани са подходящи за свързване на различни кабели, водопроводни тръби, маркучи и кабели в дома и машини, промишлено оборудване, устройства за автоматизация и т. Моля, в съответствие с външния диаметър на тръбата и на тел изберете правилния размер скоба за захващане.Приложение : Орех осигурява по-широк избор от начини за монтаж.Гайка осигурява по-широк избор от начини за монтаж.Характеристика : Размер гайка : M6 * 1.67" (Д * Ш * В); Дебелина : 0.

Спецификация

Те също купуват с този продукт