Комплект за издигат, Wooden Многоцелеви стан за Тъкане, Гобеленовый машина с Голяма Рама 9,85x15,5 инча, стан за ръчно Плетене на Направи си сам С Ткацким машина за деца, въ?

Комплект за издигат, Wooden Многоцелеви стан за Тъкане, Гобеленовый машина с Голяма Рама 9,85x15,5 инча, стан за ръчно Плетене на Направи си сам С Ткацким машина за деца, възрастни и начинаещи Ръчно изработени

Налично
BGN 3.00
Наличност:

Комплект за дървен издигат : материал от чисто дърво, екологично чист, нетоксичен, здрави и деликатниПратката включва : 1 стан, 2 внасянето на пръчици, 1 греда, за жив плет, 1 дървена четка за коса, 1 бр.Чудесен подарък - Това е чудесен подарък за деца, тъкачи и стана начинаещи /напреднали.С помощта на този дървен мултифункционален издигат подходящ размер можете бързо да плете на проба. черна топка, 1 ролка вълнена прежда (различни цветове), 1 инструкция. пластмасова игла за очи, 1 ролка кабел, 1 инструкция.Комплект за дървен издигат : материал от чисто дърво, екологично чист, нетоксичен, здрави и деликатни.Комплект за издигат, Дървени станове за гоблени 15,2 "В х 9,85"Ш, стан с рамка рамка, внасянето на пръчици за тъкачна машина, дъска за плетене на дъската, стана гоблен за деца и възрастни, начинаещи Комплектът включва : 1 бр. стан за тъкане, 2 ръчни пръчици за тъкачна машина, 1 бр.Чудесен подарък - Това е чудесен подарък за деца, тъкачи и стана начинаещи /напреднали.Идеален за производство на гоблени и друго интересно плетиво.Чудесно за деца, начинаещи, тъка, или за проба издигат. дъска за плетене, 1 бр.Пратката включва : 1 стан, 2 внасянето на пръчици, 1 греда, за жив плет, 1 дървена четка за коса, 1 бр.Дървен стан : Тъкане рамката е изработена от полски дървен материал, което прави използването му е удобно и предпазва децата от нараняване.Чудесен стан за игри за деца, който ще се развива своите интереси, зрително-моторна координация, манипулативни способности и т.

Спецификация

Те също купуват с този продукт