Бебешко Шише за Вода със Сладка лисици ръка ZAUYA със Сламен Капак, с Двойни Стени, От Неръждаема Стомана, за многократна употреба Чаша за ученици, Момчета, Момичета, м?

Бебешко Шише за Вода със Сладка лисици ръка ZAUYA със Сламен Капак, с Двойни Стени, От Неръждаема Стомана, за многократна употреба Чаша за ученици, Момчета, Момичета, малки Деца H140386

Налично
BGN 42.72
Наличност:

Време за запазване на топлината може да достигне до 8 часа (за връщане към нормална температура) Непълнолетните лица трябва да го използвате под ръководството на възрастен или след предизвестие. Не го използвайте за други цели, освен за запазване на студ и на топлина.it е безопасно за използване от деца.Категорично е забранено да се затопли продукт на открит огън, в микровълнова фурна, индукционна печка и съдомиялна машина. Избягвайте директна топлина или помещения при висока температура. [Как да използвате] 1. При наливании вряща вода в чаша, тя не трябва да бъде прекалено пълна, за да се предотврати препълване и изгаряния. ❤【Лесно да носите със себе си】 Детска бутилка за вода тежи само 0,65 паунд, тя е не само лека, но и има прекрасни модели и широка една дръжка за лесно пренасяне.❤【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】 на Операционната система с едно кликване на мишката улеснява откриването му. ❤【ЕФЕКТ ИЗОЛАЦИЯ】 Благородна двупластова вакуумно конструкция от неръждаема стомана вътрешен резервоар от хранително-вкусовата неръждаема стомана, външната стена на вътрешния резервоар е покрита с пласт от изолация и вакуум терморегулирующим слой, за да засили ефекта на спестяване на студ и на топлина. ❤【КАПАЦИТЕТ】 Капацитет от бебешки бутилки за вода е 12 грама (350 мл), а соломинка, произведени от хранително-силикон, който е много сигурно.Малки детски кошари се управляват лесно с бутилка за вода и удобно пият. За да се предотврати изтичане на информация, моля, закручивайте капака по посока на часовниковата стрелка, когато корпус чаша наклонен. ❤【Лесно да носите със себе си】 Детска бутилка за вода тежи само 0,65 паунд, тя е не само лека, но и има прекрасни модели и широка една дръжка за лесно пренасяне.Време за запазване на топлината може да достигне до 8 часа (за връщане към нормална температура). При почистване, моля, използвайте неутрален препарат и топла вода за почистване 5.Малки детски кошари се управляват лесно с бутилка за вода и удобно пият. ❤【ДОБРА херметичност】 Капачка на бутилка с вода се забави по посока на часовниковата стрелка и течност, не ще изтече от бутилката cup.

Спецификация

Те също купуват с този продукт