Подарък зъболекар, Декор за зъбите в Стоматологичен кабинет, Подаръци за мъже зъболекари. Украса за художествени Скулптури на Зъбите Забавни Персонализирани Аксе?

Подарък зъболекар, Декор за зъбите в Стоматологичен кабинет, Подаръци за мъже зъболекари. Украса за художествени Скулптури на Зъбите Забавни Персонализирани Аксесоари За Работния Плот в Стаята (Мед)

Налично
BGN 2.67
Наличност:

Стил : Направете ретро-стил в стария стил, уникални декорации за мебели в стоматологична теми, творчески изваяни орнаментиЩе направи връзката ви по-хармонични.Ще се радваме да закупите този подарък за зъболекар. Украса : Това е идеалното бижу за дома, също може да бъде публикуван в клиника, офис обстановка, да околната среда по-удобно. Най-високо качество : Статуетката е изработена от висококачествена смола, и ще видите прекрасни детайли в нея, даващ вашия интериор нотка стил и удивительности.Това персонализирани украса - най-добрият подарък за вашите приятели, като стоматолог, асистент, хигиенист, и му тя със сигурност ще се радвате.Това е бижу, произведено по поръчка, разкрасяване на вашият уютен дом или работно бюро в клиниката. Материал : Използвайте чиста смола материал, боядисани ръчно и отполированного индивидуално. Креативен избор на подаръци : Идеален подарък зъболекар, подаръци зъболекар-гигиенисту и подарък за близки и приятели.Позволява да се наслаждавате на художествени форми в свободното си време и е незаменим за декорация на помещението.

Спецификация

Те също купуват с този продукт