калъф i-Blason за iPad Pro 12,9 инча 2018 година на издаване, [Cosmo] пълен размер Защитен калъф-поставка Trifold Stand-с функция за автоматично преминаване в режим на заспиване / събужд?

калъф i-Blason за iPad Pro 12,9 инча 2018 година на издаване, [Cosmo] пълен размер Защитен калъф-поставка Trifold Stand-с функция за автоматично преминаване в режим на заспиване / събуждане и притежател на молив, Мрамор,

Налично
BGN 11.20
Наличност:

Двуслойни защитен калъф се състои от сигурно околните предната и задната капачки съобщение (номер на модела : A1876/A2014/ A1895/A1983).Издигнати рамка за защита на екрана и обектива от неочаквани надраскване. ?Не е съвместимо с i Pad Pro 12.Издигнати рамка за защита на екрана и обектива от неочаквани надраскване.Трехстворчатая поставка осигурява удобен преглед и набиране на текст.Вграден държач Apple Молив улеснява извличане и съхранение на молив (Apple Молив В комплекта не са включени).Трехстворчатая поставка осигурява удобен преглед и набиране на текст. съобщение (номер на модела : A1876/A2014/ A1895/A1983).Луксозен и модерен калъф Cosmo е не само приятен за окото, но и устойчиви на потенциалните щети, причинени от падения. На 360 градуса покритие осигурява благодарение на ударопрочной гърба на капака от TPU, интегрирана притежателя на Apple Молив и панти предната част на капака, която може да се използва като поставка.Устойчива конструкция трехстворчатой влакче с две разпоредбите за плътност осигурява удобен преглед и набиране на текст.Проектирана за новия Apple i Pad Pro 12. ?Не е съвместимо с i Pad Pro 12. Здрав в двуслоен калъф Cosmo предпазва вашия i Pad Pro от случайни капки, а гъвкава вътрешна част на бронята му предоставя уют вътре.

Спецификация

Те също купуват с този продукт