Съвместим с калъф Airpods, Готин Сладък 3D Cartoony Забавен калъф Airpods, Мек Силиконов Защитен устойчив на удари калъф за зареждане, Съвместим с Airpods 2 и 1 За деца, подаръци за м?

Съвместим с калъф Airpods, Готин Сладък 3D Cartoony Забавен калъф Airpods, Мек Силиконов Защитен устойчив на удари калъф за зареждане, Съвместим с Airpods 2 и 1 За деца, подаръци за момчета и момичета

Налично
BGN 0.67
Наличност:

【НЯМА да бъде твърде излизаш / выскальзывать】 - Air Pods 1 повече не ще падне!Специално проектиран професионален калъф за вашите Air PodsАко искате да сте сигурни, че купувате един от най-добрите на пазара на защитни анимационни седалките за вашите Apple Airpods, този cartoony силиконов калъф определено ще ти! 3 D cartoony калъф проектиран специално за вас.Идеално се съчетава с форма на вашите Air Pods 2. ✔ Най-добрият подарък калъф Airpod - cartoony 3 D калъф Airpods със съответните каишка-брелоком-притежател добавен в стилна опаковка, ще се превърне в чудесен подарък за децата, семейството, приятелите.Не пропускайте това – превъртете нагоре и кликнете върху Добавяне в количката точно сега, тези сладки защитни мультяшные седалките няма да ви разочарова!. 【Луксозен силиконов материал】- Този cartoony калъф за Airpods е изработен от хранително-мек силиконов материал, който се различава от останалите обикновените силиконови калъфи. И също така лесно измиване с вода.Порт с деколте позволява да зареждам слушалки, без да махате капака. 【Противоударная и пълна защита】-Нашият прахоустойчив калъф Airpods е изработен от гъвкав, удароустойчив суперсиликона за защита на своята практика Airpods 2 от драскотини и външни влияния.Имате все още няма достъп до бутона синхронизация и точка за достъп към зарядното устройство гръмотевична на корпуса. 【ВПЕЧАТЛЯВАЩА ФУНКЦИЯ и ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ЗАГУБИ】 - Защитете като вашите Apple Air Pods 1, така и анимирани очарователен калъф, в който те влизат, от ежедневно износване.Дори ако те се ползват в продължение на дълго време, той все още е удобно и не остарява.Това малко момче предпазва от удари и наранявания ежедневие.Изпратете ни съобщение чрез вашата фактура за поръчката, и ние ще се свържем с вас по-бързо, отколкото вие ще имате време да се каже.Добре, може би, и не пирони, но идеята добихте.Ако сте недоволни от това, нашият екип от висококвалифицирани сервизни нинджа може да скочи през обръчите, за да върнем усмивката на вашето лице.【Супер сладък стил】- Супер сладък защитен калъф Airpods с 3 D модел на карикатура - прекрасен, уникален, моден, който ще направи вашите любими Airpods 2 още по-специални и популярни.

Спецификация

Те също купуват с този продукт