Чанта за радиостанция, джоб За Преносим Нейлонового Радио, една Чанта-Кобур за Радио, Калъф за телефон за спортове на открито, Двустранно Радиостанция за радиостан?

Чанта за радиостанция, джоб За Преносим Нейлонового Радио, една Чанта-Кобур за Радио, Калъф за телефон за спортове на открито, Двустранно Радиостанция за радиостанции, Чанта За преносими радиостанции, Преносим Найлонов

Налично
BGN 1.00
Наличност:

Вътрешен 3Подвижна за бързо изключване и лесно отваряне и затваряне.В него можете също така да зададете малки устройства, като мобилни телефони, GPS, радиостанции и т. чанта за преносими радиостанции tical vest.Побира повечето преносими радиоприемници.7 инча и дължина 6,5 инча височина., което е добър инструмент за спорт на открито. 77 грама на Помещение включва : 1 х радиоприемникпримечание : Моля, оставяйте малки отклонения в цвета и измерения.Моля, измерете размера на радио преди покупка.Регулируема калъф за носене на радио позволява удобно да го носите на колана по време на работа със свободни ръце. ¡¾ Област на приложение ¡¿Специално разработен за жилетка, колан или чанта Molle, подходящ за къмпинг, спорт, разходки, катерене, използване на EDC и фитнес, също така може лесно да се завърже около кръста за сигурност и стабилност.Сверхпрочное планина за патрулни колани. ¡РАЗМЕР ¾ ПОДХОДЯЩ ¡¿ Подходящ за работници ленти с дължина до 6 сантиметра. ¡¾ Дизайн с отворен покрив¡¿ Дизайн с отворен покрив, лесно включване и вынимаемый радио, изключително удобен и практичен. ¡¾ Висококачествен найлонов материал ¡¿ Чанта за радиостанции калъф е изработен от висококачествен нейлонового материал, устойчив на абразия и дишащи, трайни.¡¾ Удобни за носене ¡¿Лек, гъвкав външен вид, подходящ както за мъже, така и за жени.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Material:
Nylon
Color:
Black, Army Green, Mud Color(Optional)
Size:
Approx. 9.5 x 16.5cm / 3.7 x 6.5inch
Weight:
Approx. 77g
Package Included:
1 x Radio Holder:
Note:
Please allow slight deviation for the color and measurement. Thanks for your understanding.:

Те също купуват с този продукт