Битови Чистачи KNFUT, Почистване на Домакински Препарат За Почистване на Огледала в Банята с Държач на Куката стъкла Стъргало За Душата на Чистачките за стъклен Про?

Битови Чистачи KNFUT, Почистване на Домакински Препарат За Почистване на Огледала в Банята с Държач на Куката стъкла Стъргало За Душата на Чистачките за стъклен Прозорец Стъргало

Налично
BGN 2.00
Наличност:

▲ Елегантни цветове и ергономичен дизайн на дръжката, не оставляющий следи.▲ Бързо сушене на парцал за пода : ефективна интензивно сушене, изкупителната от излишни неприятности. ▲ Високо качество и изцяло нов. ▲ Високо качество и изцяло нов. ▲ Използването на висококачествени материали, тяхното не е лесно да се прекъсне. ▲ Бързо сушене на парцал за пода : ефективна интензивно сушене, изкупителната от излишни неприятности.Материал : ABS + гума Размер : 22* 19,5 смЦвет : розов Опаковката включва : 1 * чистачки. ▲ Той може много добре почистени стени на кухня и баня. ▲ Използването на висококачествени материали, тяхното не е лесно да се прекъсне. ▲ Той може много добре почистени стени на кухня и баня. ▲ Елегантни цветове и ергономичен дизайн на дръжката, не оставляющий следи.

Спецификация

Те също купуват с този продукт