6 БР. Фиби-Панделки за коса 4-ти юли за момичета, Oaoleer 3, Патриотични Щипки за коса с пайети под формата на Еднорог, Бутик, Аксесоари за коса с Флага на сащ за Деня на Нез?

6 БР. Фиби-Панделки за коса 4-ти юли за момичета, Oaoleer 3, Патриотични Щипки за коса с пайети под формата на Еднорог, Бутик, Аксесоари за коса с Флага на сащ за Деня на Независимостта

Налично
BGN 2.00
Наличност:

【Дизайн на фестивала на националния флаг】 - Оцветени в лъскав червен, тъмно-син и бял цвят, блестящ и красив, със звездно-раиран дизайн, актуални теми, свързани с Деня на независимостта, различни аксесоари за коса, за жени или момичета 【Размер заколок за коса на ден патриотизъм】 -Шнола за коса с лък под американски флаг с дължина 3 см и ширина 2 инча, 6 опаковки, с метални фиби от кожа на алигатор, тя твърдо държи на косата, а качеството на изработка е отлично и няма да навреди на косата.Тези скоби-лъкове са украсени с различни елементи на американското знаме, като звезда, червена и бяла лента, изглежда привлекателна, благодарение на ярките цветове и двухслойному дизайн лента, съчетават се с вашия костюм за Деня на независимостта. Цветове : червено, бяло, синьо. 【Идеален за 4 юли】 Прекрасна прическа за Деня на националното знаме, на Деня на независимостта, на ветераните, на Дни на памет и други патриотични мероприятия, е подходящ за създаване на празнична атмосфера. Поради различни монитори, може би цвят не съвпада с изображения, включен в Интернет.Материал : кожа и скоби от неръждаема стомана.Фиби за коса с патриотичен флага на Америка, красив дизайн и удобна структура ще гарантира практичността и популярността на използване на игли за коса.Опаковка : 6 заколок-бантиков за коса. 【Сладък подарък за деца】 Сладък патриотическая шнола за коса е много подходящ за детски поли Ден на независимостта, а също така може да се използва като подпори за снимане, за да оставите децата си на възпоменателна снимка на 4 юли.Прекрасен дизайн за щипки за коса с лъкове в формата на патриотични хартата за коса, която искри и се откроява на фона на останалите 4-ти юли!От пзр на козината, което може да дарите на приятел вашето дете на Ден на независимостта!. При ръчно измерване, може би, ще има грешки в 1-3 см, надявам се, вие можете да разберете.Моля, обърнете внимание!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт