Силиконова Лопатка - 8,2-инчов Малка Гумена Рамо-рамо Термостойкая Безпроблемна Цельнокроеная Конструкция Антипригарная Рамо Гъвкави Чистачи Инструмент за смесва?

Силиконова Лопатка - 8,2-инчов Малка Гумена Рамо-рамо Термостойкая Безпроблемна Цельнокроеная Конструкция Антипригарная Рамо Гъвкави Чистачи Инструмент за смесване, печене (6 бр.)

Налично
BGN 1.33
Наличност:

100% Гаранция за удовлетворение от безрискови пазаруване! ✔️ БЕЗШЕВНИ ДИЗАЙН - Тази лопаточка проектирана така, че да издържат на тежки условия на домашно и професионално използване в кухнята. Освен това, те могат да се мият в миялна машина, което улеснява поддържането на чистотата им и гигиеничности.Благодарение на своята универсалност и полезността на тези шпатула са незаменимо допълнение към всяка кухня.Те могат безопасно да се използва с горещи продукти и около готвене панели, тъй като те имат температурна устойчивост до 500 ° c. ✔️ УДОБНИ ЗА УПОТРЕБА - Малки шпатула са незаменими инструменти на всяка кухня, тъй като те могат да се използват за широк спектър от задачи.Го безшевни дизайн, меко силиконово покритие и вътрешна повърхност от неръждаема стомана осигуряват удобен и надежден захват.Те са идеални за разбъркване, терени и разпадането на различни продукти, което ги прави незаменим инструмент за печене и готвене. ✔️ АНГАЖИМЕНТ към КАЧЕСТВОТО на МАРКАТА - Ние стоим зад качеството на нашите продукти.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас. ✔️ ДЪЛГОЛЕТИЕ - вашата силиконова рамо-лъжичка, проектирани с оглед на дълголетие, тъй като тя не обесцвечивается, не се деформират, не се топи и не чакъла, както и устойчивост на петна и миризми ще запази в чистота и ще запази вкуса на храната.

Спецификация

Те също купуват с този продукт