A2Z - Офсетов Гребло за глазура за торти Професионални Лопатки за печене на сладкиши от неръждаема стомана за украса глазура, Гъвкаво Здраво острие, дървена дръжка з?

A2Z - Офсетов Гребло за глазура за торти Професионални Лопатки за печене на сладкиши от неръждаема стомана за украса глазура, Гъвкаво Здраво острие, дървена дръжка за удобно захващане (3 инча)

Налично
BGN 2.40
Наличност:

✅ МАТЕРИАЛИ от високо КАЧЕСТВО - Изработени от висококачествена неръждаема стомана, този лопаточка гарантира издръжливост, дълъг живот и антикорозионна свойстваСмещенное под ъгъл острие осигурява постоянна гъвкавост и идеалното разстояние от повърхността, защитен пръстите си от контакт с храните при работата си върху деликатни продукти.Извит корпус идеален за изглаждане на кремове и пълнежи за пайове.Приятен солиден тегло го прави удобен за захващане.Но и тази ъглова лопаточка за глазура не по-малко впечатляваща като устройства за печене. ✅ За многократна употреба УНИВЕРСАЛЕН ИНСТРУМЕНТ - това е кухненско приспособление не само ви позволява с лекота да се вдигне и над тези вкусни омлети и палачинки.Гладко покритие осигурява естетичност и устойчивост на корозия, удължаване на срока на експлоатация на продукта.Ергономична дръжка осигурява повишен комфорт и сцепление при всяко приложение. ✅ ОПТИМАЛЕН РАЗМЕР И ДИЗАЙН - Изогнутое острието осигурява съответното разрешение, за предотвратяване на счупване.Плавен преход между дървена дръжка и корпус от много балансиран. ✅ Ергономичен дизайн - За какво бихте използвали тази лопаточку, тя ще ви впечатли своя добре обмислен дизайн.Той огнеупорни, здрав, гъвкав и издръжлив.Предоставя висока степен на точност и гъвкавост при провеждане на деликатни процедури. ✅ КУПИ С УВЕРЕНОСТ - Произведено от висококачествена неръждаема стомана продукт отговаря на стандартите ISO 9001, ISO 13485, FDA и други стандарти за качество.

Спецификация

Те също купуват с този продукт