Регулируема Работна Шапчица с Пуговицей и тренировъчната панделка, 2 шапки за еднократна употреба-Ексфолианти с Начесом, Хирургическа Шапка Унисекс с Жълта Кост н?

Регулируема Работна Шапчица с Пуговицей и тренировъчната панделка, 2 шапки за еднократна употреба-Ексфолианти с Начесом, Хирургическа Шапка Унисекс с Жълта Кост на Черепа

Налично
BGN 8.86
Наличност:

Еластичната закопчалката. 【Регулируем размер на】 Шапчица с начесом е с диаметър 18 см / 7 инча и е подходящ за повечето размери на главата. Еластична лента - придава на косата с шапка, лесно се побира и се отстранява гаранция Ние сме много сигурни в качеството на хирургически шапки за еднократна употреба с начесом за жените, ако в рамките на 90 дни се сблъскате с някакви проблеми с шапка, можете да се свържете с мен по всяко време, аз ще ви възстанови пари в неговата цялост и переоформлю нова.А шапка - идеален подарък на майстор-готвачите, лекари, зъболекари, сестри, фармацевтам, пациентите, уборщицам. 【Широко приложение】 Нашите търкане-шапки унисекс широко се използват в ежедневието, на работното място, са много подходящи за използване в спа, козметика, хирургия, готварство, хигиена почистване.Name : Работна шапчица за жени, медицински, за избелване, хирургична, за миене на съдове, за готвачи, за спа, за кухнята, шапчица с завязками отзад, работна шапчица копчета, шапка хирург, за медицински сестри Размер : 18 см / 7 инча, един размер, регулируема Тегло : 79 г, лек Материал : Шапчица - полиестер, спортна лента - памук, копчета - пластмаса Пол : мъжки и женски, възрастова група : 14-60 години, стандартни размери за възрастни и тийнейджъри унисекс Начин на оформяне : Машинно или ръчно пране, сушене и т., да не се избелва Брой пъти начин на приложение : многократно използване на Сезона : Всички сезони Функция : Държач за cauda equina, прахоустойчив, впитывающий потта, предпазва от косопад, повече внимание се отделя на работата. 【Дишащ материал】 шапчица-търкане е изработена от мека, дишаща, приятен за кожата, лесно и удобно полиестерни материали, не сяда и не избледнява, тя може да се носи през целия ден, без да се чувствам застоял въздух.Така че, моля, бъдете сигурни в покупката!. дишащи и удобни за носене през целия ден, можете да я носят непрекъснато до 15 часа.

Спецификация

Те също купуват с този продукт