Водоустойчив калъф за автомобилни седалки от кожа и плат, универсален противоскользящий ковшеобразный протектор за авто, джипове, камиони, може да се пере в машина

Водоустойчив калъф за автомобилни седалки от кожа и плат, универсален противоскользящий ковшеобразный протектор за авто, джипове, камиони, може да се пере в машина. (Отпечатък от лапа в горски камуфлаж)

Налично
BGN 31.97
Наличност:

ТАЙНАТА на ЧИСТО, МИРИЗМИ, СВЕЖЕСТ КОЛАТА Е В СЕДАЛКА ЗА АВТОМОБИЛНИ СЕДАЛКИ, SEAT SPIN - нашият изключителен дизайн, плътна луксозна микрофибър и изящни щампи, които никъде другаде не Подходящ за повечето седалките на леки автомобили, джипове и дори камиони с облегалки за глава.Голям размер - 57 "L x 28"W. идеално, след като фитнес зала, гореща йога, плаж, голф, тенис, разходки, детски спортове, домашни любимци.Голям размер - 57 "L x 28"W. запазва ПРОХЛАДА И КОМФОРТ на СЕДАЛКИТЕ В НАЙ-СИЛНА ТРЕСКА - Мек микрофибър с покритие предпазва от залепване на кожа към гореща автомобилни седалки и вредното въздействие на слънцето, особено на кожата.Работи най-добре с подвижни облегалки за глава.Аксесоари за интериора на колата (Отпечатък от лапа в камуфлаж Woodland).Ротация на седалката се засилва, за да покрие коленете и прасците. запазва ПРОХЛАДА И КОМФОРТ на СЕДАЛКИТЕ В НАЙ-СИЛНА ТРЕСКА - Мек микрофибър с покритие предпазва от залепване на кожа към гореща автомобилни седалки и вредното въздействие на слънцето, особено на кожата.Размер на главата с останалите 6,75 "H x 8,75" W. СТИЛНИ ЩАМПИ АМЕРИКАНСКИ ХУДОЖНИЦИ - вие повече никъде да не ги намери!В комплекта е включена 1 калъф за седалка.Така лесно предпазват от разливи, мръсотия, пот, козината на домашни любимци и микроби.Специални точки на захващане задържат на място.Няма нужда да стреля седалка, защото облегалката на седалката, изсъхва бързо и не пропуска миризми.Няма колани, пряжек или вериги, с които можеше да се занимавам.Работи най-добре с подвижни облегалки за глава.Трохи, мръсотия, пясък и домашни животни просто се отърси.Измийте и подсушете заедно с останалата част на бельо толкова често, колкото ви харесва.Така лесно предпазват от разливи, мръсотия, пот, козината на домашни любимци и микроби.Няма колани, пряжек или вериги, с които можеше да се занимавам. Петна от пот и влага секна в миг на око.Няма нужда да стреля седалка, защото облегалката на седалката, изсъхва бързо и не пропуска миризми. Петна от пот и влага секна в миг на око. идеално, след като фитнес зала, гореща йога, плаж, голф, тенис, разходки, детски спортове, домашни любимци. СТИЛНИ ЩАМПИ АМЕРИКАНСКИ ХУДОЖНИЦИ - вие повече никъде да не ги намери!В комплекта е включена 1 калъф за седалка.Лесно се завърта към облегалката на седалката, когато това не е необходимо, или да се използва като защита от удар.Той е винаги под ръка, когато имате нужда от него.Измийте и подсушете заедно с останалата част на бельо толкова често, колкото ви харесва.

Спецификация

Те също купуват с този продукт