Sezanrpt Акрилни Витрини за парфюми, Определени от 2,4-Диференцирани влакчета за Кифли, Акрилни рафтове Funko Pop за Организатор за Парфюми, Чашки, Колекции от оброчни релеф?

Sezanrpt Акрилни Витрини за парфюми, Определени от 2,4-Диференцирани влакчета за Кифли, Акрилни рафтове Funko Pop за Организатор за Парфюми, Чашки, Колекции от оброчни релефи, грим, 11,8x11x9,4 инча

Налично
BGN 2.33
Наличност:

❤ Здрав акрилен материал : Нашата витрина е изработена от высокопрозрачного акрил материал с дебелина 4 ммАкрилна стеллажная полк е направена от висококачествен акрил материал. ❤Лесен монтаж Благодарение на ясни инструкции акрилен рафт за дисплея наистина е лесен за сглобяване.Това би било в най-високо прозрачен и светъл цвят.Sezanrpt предлага също така гаранционен срок в рамките на една година!.Целият размер на W11. ❤Сменяеми странични панела : Ние предлагаме два допълнителни подвижни странични панели за всяка диференцирана влакчета.Благодарение на противоскользящим накладкам в долната част на рафт за дисплея ще е по-устойчива върху маса или шкаф.Също така можете да махнете лентата, ако вие не го желаете.Независимо от това, управлявате ли вие фигурки funko pop, парфюми, кифли, лак за нокти, те няма да паднат с две странични панели.Ако детето ви събира funko pop, не можете да го пропуснете.Тази полк с фигурки на funko pop ще донесе повече радост на вашето любов на детето си.Благодарение на две перегородкам предмети никога не ще паднат встрани.Благодарение на противоскользящим накладкам в долната част на рафт за дисплея ще е по-устойчива върху маса или шкаф.Независимо от това, управлявате ли вие фигурки funko pop, парфюми, кифли, лак за нокти, те няма да паднат с две странични панели.Вие ще получите много солидна стойка за демонстрация.Благодарение на акриловому протежение на пръчката, с диаметър 15 мм и прозрачна гума за стойка за стойка ще бъде много устойчив на масата.Просто съберете поставка за дисплея и две цилиндрични крачета с помощта на винтове и отвертка. Дебелина от 4 мм, което би било по-дебел и по-здрав, отколкото на други.Можете да го изберете според вашите размер на стоката.Просто вижте размер и намерете подходящите продукти за показване. ❤Лесен монтаж Благодарение на ясни инструкции акрилен рафт за дисплея наистина е лесен за сглобяване.Тази полк с фигурки на funko pop ще донесе повече радост на вашето любов на детето си.Вие ще получите много солидна стойка за демонстрация. ❤Широко приложение : Като поставка за духовете, тя може да подредите вашите парфюми в дома или магазина. ❤Sezanrpt 100% гаранционно обслужване : Sezanrpt предлага 100% гаранция за пълно възстановяване в рамките на един месец или отново изпраща нова услуга, ако някоя от недоволството на нашите продукти. ❤Sezanrpt 100% гаранционно обслужване : Sezanrpt предлага 100% гаранция за пълно възстановяване в рамките на един месец или отново изпраща нова услуга, ако някоя от недоволството на нашите продукти.Просто проверете размера на всяко ниво и изберете желания от вас размер.

Спецификация

Те също купуват с този продукт