Многофункционално закопчаване Full 360 подходящ за Visual Land V-Touch Pro 8GB, а кола е напълно регулируема, преносими, трайни, подходящи за стени с ширина до 3,5 см и тежи 8 килогра?

Многофункционално закопчаване Full 360 подходящ за Visual Land V-Touch Pro 8GB, а кола е напълно регулируема, преносими, трайни, подходящи за стени с ширина до 3,5 см и тежи 8 килограма! [Черен]

Налично
BGN 0.67
Наличност:

!Няколко адаптери са подходящи за почти всеки автомобил, вижте изображението за съвместимост!. ⚡【ЕКСТРЕМНА съвместимост】 : поставка за таблета, се определя за всяко устройство с ширина до 3,5 инча и е съвместима с устройства като нови I Phones, Android, слот на устройството.⚡【Интелигентен НАЧИН на живот】 : Идеално за това, да държи в ръцете си по време на шофиране, гледане на Waze, карти, маршрути или пътник за безопасно гледане на видео, снимки, четене, набор на текст, запис на видео. ⚡【ЕКСТРЕМНА съвместимост】 : поставка за таблета, се определя за всяко устройство с ширина до 3,5 инча и е съвместима с устройства като нови I Phones, Android, слот на устройството. ⚡【Автоматична ЗАЩИТА】 : Сертифицирано, строги тестове и автоматична отказоустойчива защита ви осигури пълна сигурност на вашето устройство за защита, допълнителен комфорт, безопасност и охлаждане. ⚡【Автоматична ЗАЩИТА】 : Сертифицирано, строги тестове и автоматична отказоустойчива защита ви осигури пълна сигурност на вашето устройство за защита, допълнителен комфорт, безопасност и охлаждане. ⚡【ЗДРАВА конструкция и гумени облицовки】 : Благодарение на сердечнику от високо неръждаема стомана авиационен клас, шкаф с капацитет до 8 килограма, гумени уплътнители клас А и краката зарядно устройство за таблета, за да защитава вашето устройство от ежедневните драскотини и приплъзване по всяко превозно средство или при монтаж. ⚡【ЗДРАВА конструкция и гумени облицовки】 : Благодарение на сердечнику от високо неръждаема стомана авиационен клас, шкаф с капацитет до 8 килограма, гумени уплътнители клас А и краката зарядно устройство за таблета, за да защитава вашето устройство от ежедневните драскотини и приплъзване по всяко превозно средство или при монтаж.

Спецификация

Те също купуват с този продукт