4 част 2-инчов ролки с плоско дъно, въртящи се на 360 градуса със спирачки, гумена неподвижни и безшумна защита пол (2 със спирачки, 2 без)

4 част 2-инчов ролки с плоско дъно, въртящи се на 360 градуса със спирачки, гумена неподвижни и безшумна защита пол (2 със спирачки, 2 без)

Налично
BGN 11.39
Наличност:

Свържете се с нас, ако се нуждаете от някаква помощ, ние ще ви отговорим за първи пътМеки нескользящие колелото не оставя следи по пода. ❉ 【Широко се използва】 е Подходящ за вътрешна и външна употреба, се използва широко в колички, мебели, рафтове, верстаках и т. ❉ 【Висока носеща способност на】 Корпус стомана е изключително устойчива на износване и устойчиви на замърсяване, всеки клип може да превозва 150 паунда.❉ 【комплект от 4 ролки】 2 със спирачки и 2 без спирачки, оборудвани с винтове и отвертками. ❉ 【Гаранция за качество】 гаранция 1 година гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни, безплатна подмяна.Меки нескользящие колелото не оставя следи по пода. ❉ 【Гумен материал】 Супер тихо и здрав. ❉ 【Гаранция за качество】 гаранция 1 година гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни, безплатна подмяна.Свържете се с нас, ако се нуждаете от някаква помощ, ние ще ви отговорим за първи път. ❉ 【комплект от 4 ролки】 2 със спирачки и 2 без спирачки, оборудвани с винтове и отвертками. ❉ 【Широко се използва】 е Подходящ за вътрешна и външна употреба, се използва широко в колички, мебели, рафтове, верстаках и т. ❉ 【Гумен материал】 Супер тихо и здрав. ❉ 【Висока носеща способност на】 Корпус стомана е изключително устойчива на износване и устойчиви на замърсяване, всеки клип може да превозва 150 паунда.

Спецификация

Те също купуват с този продукт