2 Опаковки, Черни Рамки на Регистрационни табели за затваряне на регистрационни табели на Infiniti, Универсални Алуминиеви Регистрационен номер за предните и Задните ?

2 Опаковки, Черни Рамки на Регистрационни табели за затваряне на регистрационни табели на Infiniti, Универсални Алуминиеви Регистрационен номер за предните и Задните автомобилни бирок

Налично
BGN 2.67
Наличност:

ефективно защитава вашия регистрационен номер от повреди ▶Използвайте притежателя на капака на рамката на регистрационни табели на всички американски леки автомобили / камиони / проходимост / RVS / прицепах, това ще предпазят вашите регистрационни номера и ще даде на вашите автомобили уникален вид. ▶ Характеристики на продукта : Процес на боядисване повърхност, подобряване на структурата, обикновен външен вид, изящна изработка, гладко полиране на ръбовете без повреда на автомобила и ръцете. ▶ Купи с увереност : за вас се прилага 30-дневна гаранция от датата на покупката, не се колебайте да се изпрати електронно писмо, и ако има проблем, решението ще бъде предложено след потвърждение на детайлите.Опаковка от 2 броя за предната и задната част. ▶ Област на приложение : Предназначена за монтаж на всички стандартни автомобилни регистрационни табели с размер на 12x6 инча.рамка на регистрационни табели са изработени от анодизиран алуминий, което ги прави устойчиви на корозия, дребезжанию и устойчив на атмосферни влияния в продължение на цялото движение. ▶ Област на приложение : Предназначена за монтаж на всички стандартни автомобилни регистрационни табели с размер на 12x6 инча. ▶ Висококачествени плочи са лесни за инсталиране и са предназначени за стандартни автомобили в САЩ, за да придадат на вашата езда необходимия тласък при спазване на изискванията на щата. ▶ Характеристики на продукта : Процес на боядисване повърхност, подобряване на структурата, обикновен външен вид, изящна изработка, гладко полиране на ръбовете без повреда на автомобила и ръцете. ▶Настройка : Конструкция с двоен пазом отзад, стабилна настройка, метод мозайка инсталация, най-добрата защита от деформации на регистрационен номер. ▶Настройка : Конструкция с двоен пазом отзад, стабилна настройка, метод мозайка инсталация, най-добрата защита от деформации на регистрационен номер.

Спецификация

Те също купуват с този продукт