Vehomy Коледен Пуловер за домашни Кученца, Зимни Трикотажная Облекло за Котки, Коледна Дрехи, Тъмно Син Пуловер с Изображение на Елен и Снежинки, Топъл Пуловер от Арга?

Vehomy Коледен Пуловер за домашни Кученца, Зимни Трикотажная Облекло за Котки, Коледна Дрехи, Тъмно Син Пуловер с Изображение на Елен и Снежинки, Топъл Пуловер от Аргайла за Кучета, Козина за Котки, Малки Кучета, Котки

Налично
BGN 5.66
Наличност:

Пуловери с елени ще се превърне топло подарък през зимата, за вашето куче или котка S : препоръчва се за домашни любимци с тегло от 2,5 до 4 кг.Лека и сгъваема, идеален за ежедневна употреба и съхранение. Моля, измерва се размерът на вашия домашен любимец, след това сравнете с таблицата за размери и изберете правилния размер, за да се избегне връщане поради проблеми с размера.Лесен и модерен дизайн : Ние използвахме тъмно-син цвят, който никога не излиза от мода, за плетене на тези горнища с котенками, са се развили в тях прекрасни елени и снежинки, изпълнен с атмосфера на зимата и Коледа. XL : препоръчва се за кучета с тегло от 9,5 до 13 килограма.Размер : на разположение 6 размери, подходящи за котки и малки до средни кучета.Подходящи за много случаи : Разходки на кучето в рождественском пуловер на улицата по време на зимния фестивал, доколкото това би било страхотно?Това също е много подходящ за приятелски партита и показване на снимки в социалните мрежи.повечето на шпица, френски булдог, и т.Коледни пуловери за домашни животни, са подходящи както за момчета, така и за момичета-кучета или котки.Висококачествен материал : Коледни пуловери cat са изработени от мека и топла акрилен плат. M : препоръчва се за домашни любимци с тегло от 4 до 6,5 килограма. XXL : препоръчва се за кучета с тегло от 13 до 16 килограма.

Спецификация

Те също купуват с този продукт