TOYANDONA 36 бр. Вълнена Мини-Шапчица-Бини за Кукли, Коледна Шапчица-Хензел, Мини-Crochet Шапки от Вълна, Прежди, Аксесоари за Коте, Аксесоари за Коледа, Аксесоари за самостоя?

TOYANDONA 36 бр. Вълнена Мини-Шапчица-Бини за Кукли, Коледна Шапчица-Хензел, Мини-Crochet Шапки от Вълна, Прежди, Аксесоари за Коте, Аксесоари за Коледа, Аксесоари за самостоятелно приготвяне, Аксесоари за Бродерия,

Налично
BGN 29.60
Наличност:

ПОДВЕСНАЯ вязаная капачка на Коледна елха- ?ВЪЗЛИ шапки със собствените си ръце Тези мини-шапки са предназначени за декорация на бутилки вино, коледни кукли -Лесно се вписва в коледен тематичен декор, което прави вашата почивка по-незабравимо.КОЛЕДНИ МИНИ-БИЖУТА - Творчески на външния вид и ярки цветове може да се превърне в интересна украса за винени бутилки. -Може да украсяват различни части на вашата почивка, включително и кукли, занаяти, бутилки вино и калъфи за бонбони, коледни мини бижута.Коледни шапки с леденцами на клечка - Изработени от вълнени материали, тази мини шапчица е еластична и удобна, тя може да се носи в продължение на дълго време.Малката шапка на Дядо Коледа - Мини коледни шапки : идеален за занаяти собствените си ръце, производство на бижута, бижута за телефони, подаръци бирок и така нататък, направете няколко прекрасни бижута за подарък на близките си хора. -Цвят : Аксесоари за самостоятелно приготвяне на различни цвята -Материал : мини-вязаная шапка на Дядо Коледа от вълнена прежда - Това е чудесен подпори за коледни семейни събирания, партита, снимки мини коледни шапки.МИНИ шапка за БУТИЛКА вино-Шапка за елхи : Тези мини-шапки са предназначени за декорация на бутилка вино, коледно кукли, творчески на външния вид и цвят може да осигури интересна декорация на бутилка вино.

Спецификация

Те също купуват с този продукт