Uaussi Памук Ленена Престилка, Работна Престилка с Появата на Облегалката, Женски Престилка с Джобове, Рокля Сарафан, Престилка с Кръстосани Презрамка за готвач, Град?

Uaussi Памук Ленена Престилка, Работна Престилка с Появата на Облегалката, Женски Престилка с Джобове, Рокля Сарафан, Престилка с Кръстосани Презрамка за готвач, Градинарство

Налично
BGN 2.00
Наличност:

нИдеална за кафене, на цветята-магазин, кухня, ресторант, градина, готвене, печене, бродерия, цветя, салон за красота, маникюрного салон за широк спектър от приложения.Материал от смес от памук и лен : мека, приятна за кожата, дишащи и удобни за ползване.Кухненска Престилка Унисекс за готвене, печене, Бродерия, градинарство, барбекюта, почистване на дома.Височина престилка в японски стил е 32,2 инча, ширина талия - 43,3 инча.Най-добрият празничен подарък за вашите семейства и приятели.Моля се допуска грешката в измерванията на 1 инч се дължи на различни методи на измерване.Стилен престилка в стила на рокли ще направи началната си живот по-очарователна. 【Е подходящ за повечето】 Дължина : 33,3 инча, ширина : 42 инча. Много подходящ за сервитьори, фризьори, готвачи, майки, баби, съпруги и т. 【Идеален за ДОМАШНА или бизнес употреба 】 Кухненска престилка унисекс за готвене, печене, бродерия, градинарство, барбекюта, почистване на дома.Не отбеливайте им и не пропускат чрез гореща сушилня. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Мек хлопчатобумажный лен материал.Този добър престилка е идеален за домашен художник или авантюристичен любовник-гастроном.Този добър престилка е идеален за домашен художник или авантюристичен любовник-гастроном.Мек, стилен, лек, но здрав и гладък на допир.Машинно пране; температурата на водата е под 30 градуса, без белина, без гладене, естествено сушене; неутрален препарат.Подходящ за кухня, кафе-бара, уникален ресторант, цветята-магазин, пекарна, студио, фото магазин, фризьорски салон и т.Два големи джоба за съхранение на вашите инструменти, съдове за готвене и бележник в рамките на reach.Ръчно и машинно пране.Защитете дрехите от петна и прах. 【Лесно да се грижи ИЗДРЪЖЛИВ материал】 100% памучен плат, може да се пере в машина.Лесно се побира и се отстранява, удобно и комфортно.Един размер, подходящ за повечето хора.Хлопчатобумажный престилка, по-добре абсорбира вода и пот.

Спецификация

Те също купуват с този продукт