Кошница За Съхранение на Сладък Cartoony Магьоснически Котка Ярка Кошница За Дрехи, Сгъваема Много Голяма Кошница За Съхранение на Играчките в Детската градина за Дец?

Кошница За Съхранение на Сладък Cartoony Магьоснически Котка Ярка Кошница За Дрехи, Сгъваема Много Голяма Кошница За Съхранение на Играчките в Детската градина за Деца от Начална Баня Хотел Организация Деко

Налично
BGN 0.67
Наличност:

Може да се разклаща се и се поставя там, където се нуждаете, когато сте го използвате предпазни Мерки 1.Може да се използва за съхраняване на различни играчки, както и за временно съхраняване на мръсни дрехи и т.При използване може да се разклати и да поставите там, където това е необходимо. Материал : плат Оксфорд (полиэфирное влакна). Дизайн на продукта : Тази количка за мръсно бельо може лесно да се сгъва и съхранява.Технически характеристики на Продукта1. Топли съвети : Машинно пране не разрешено, се препоръчва частична ръчно пране.Може да се използва като практичен и красив подарък за майки, приятелки и приятели, които се преместват в нов дом, или за децата си, за да практикуват своите умения, за да се почисти. Удобна и здрава дръжка осигурява здрав захват.Характеристики на продукта : Тази количка за бельо в детската градина може лесно да се сгъва и съхранява.Може да се използва като практичен и красив подарък за майки, приятелки и приятели, които се преместват в нов дом, или за децата си, за да практикуват своите умения, за да се почисти. Размер : 12,6 x 11 x 22,7 инча; Тегло : 1,25 кг.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа!.Може да се използва за съхраняване на различни играчки, както и за временно съхраняване на мръсни дрехи и т. По-голям капацитет, в нея можете да съхранявате семейно бельо. Почистващи средства : Не използвайте пералната машина за почистване на пакета, в противен случай това би навредило на водонепроницаемое покритие, Препоръчва се пере детайл ръчно и не се използват абразивни почистващи средства. Материал : Здрава и дебела Оксфорд плат (100% полиэфирное влакна) и полиетиленово основа отдолу. Размер : 12,6 x 11 x 22,7 инча; Тегло : 1,25 кг.Плат Оксфорд (полиэфирное влакна).Здрав плат Оксфорд го прави износостойким и трайна.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа!. Топло забележка : за удобство на логистика и транспорт, след сгъване и транспортиране ви може да се появи заломы, и вие ще усетите малка миризма, след напускането на завода в рамките на 3-5 часа, защото заломы и миризмата ще изчезне, моля, купи с увереност!И накрая, какви са ползите от избора на тази кошница за дрехи?1.Когато трябва ще го измие, ще можете веднага да гривна и го отнесе, не пренасочване на дрехи. Сгъваема многофункционална конструкция улеснява съхранението му.

Спецификация

Те също купуват с този продукт