48 бр., Топперы за Кифли с Коте и Опаковки, Опаковки за Торта, Сладки, Украса за Парти в чест на рождения Ден, Вечерни Аксесоари, Бижута за Момиченца,, За Жените, за Парт?

48 бр., Топперы за Кифли с Коте и Опаковки, Опаковки за Торта, Сладки, Украса за Парти в чест на рождения Ден, Вечерни Аксесоари, Бижута за Момиченца,, За Жените, за Парти в чест на рождения Ден

Налично
BGN 2.34
Наличност:

? 48 бр опаковки за торта, съдържа 8 различни модели, всеки модел има 3 комплекта, достатъчно на брой, за декорация на торта.Те са подходящи както за домашни, така и за купени от магазин за кексчета със стандартен размер. пълнеж за кифли и 24 бр. ? Размери : Размера на всяка обвивка за тарталети е 2 х 4,2 инча; когато обвивка за кифли кити разделят точно, ширината му е 9 см, а височината - 2 инча. опаковки за торта, съдържа 8 различни модели, всеки модел има 3 комплекта, достатъчно на брой, за декорация на торта. ? Лекотата на монтажа : лепило или самозалепваща се лента не се изискват, и всеки topper за кифли catoon котка може да се събере само за няколко секунди; Тези украса за парти ще направят вашите торти са още по-вкусни. пълнеж за кифли и 24 бр. ? Широко приложение : Тези сладък пълнеж за кифли са идеални за тематични партита с мультфильмами за момичета, партита в чест на рождения ден на детето, декорация за кексчета на детски рожден ден, те могат да направят на cupcake по-привлекателни и да въведе забавление на вашето парти. ?Материал : Изработен е от 300 гр картон маса и 100% храна бамбукова пръчка, лесно е деформиран и да избледняват, гладки ръбове и без чеп. декорация за торта : 24 бр. ? Широко приложение : Тези сладък пълнеж за кифли са идеални за тематични партита с мультфильмами за момичета, партита в чест на рождения ден на детето, декорация за кексчета на детски рожден ден, те могат да направят на cupcake по-привлекателни и да въведе забавление на вашето парти. ? Размери : Размера на всяка обвивка за тарталети е 2 х 4,2 инча; когато обвивка за кифли кити разделят точно, ширината му е 9 см, а височината - 2 инча.

Спецификация

Те също купуват с този продукт