ZRSL скара за барбекю партита, гальванический сгъваема скара за пикник, улични кострища, удебелена сребристо-хромирана метална мрежа за готвене, кострища, градина, т?

ZRSL скара за барбекю партита, гальванический сгъваема скара за пикник, улични кострища, удебелена сребристо-хромирана метална мрежа за готвене, кострища, градина, тераса, къмпинг.

Налично
BGN 67.89
Наличност:

Този уличен скара - перфектният аксесоар за всяка, тераси или на къмпингВисококачествени материали : удебелена метална мрежа за печене с покритие покритие, скоба от неръждаема стомана поддържа постоянна група. 【Идеалният инструмент за барбекю на открито】 : Преносимо барбекю на дървени въглища за барбекю - прекрасен подарък за нощуване на открито, разходки, пикници, партита, ремаркета и плажове.Характеристики : Материал : висококачествена неръждаема стомана Цвят : черен Тегло : 2180 гр Размер : 32,5 *31*24 см Тема : Ефект на затопляне може да се увеличи.Сложи го в чантата си и се наслаждавайте на живота на открито!Идеална за къмпинг, пикници и други приключения на открито.Сгъваема конструкция от неръждаема стомана осигуряват ненадмината мобилност и качество. Преди употреба, моля, уверете се, че наоколо няма запалими материали.Скара за барбекю и са най-добрият избор за отопление на открито.Нейната лесно да носите със себе си, когато отидете на екскурзия или приготвяте на барбекю на открито. 【Широко се използва】-Нашата сгъваема поставка за огъня - е най-добрият избор за живот на открито, и е идеално за изгаряне на дървесина на открито, като например къмпинг, пикник край огъня, плаж, градина в задния двор, туризъм, барбекю, риболов, скално катерене, оцеляване и т. Съхранявайте го на сухо място и при използване се уверете, че дървата са сухи. Моля, използвайте го върху плоска площадка. Не давайте твърде много дърва за огрев в Интернет веднага. Моля, не поставяйте на места, където могат да издържат елементи, които надвишават теглото изгаряне на гарата, за да не нанесе щети.Нашият въглероден скара - най-добрият избор за изгаряне на дърва на открито, то сгъваем и лесен за пренасяне. За да се избегне опасността, моля, избягвайте използването на силен вятър.【Преносимо барбекю на открито】 : Тази уникална и иновативна burner има просторно пространство и осигурява пълен готвенето на печката.

Спецификация

Те също купуват с този продукт