Туристическа палатка - AYAMAYA Водоустойчив 2-местни Свръхлеки Къмпинг палатки с подвижна Дождевиком, лека Алуминиева Рама Отделно Стоящи Туристическа Палатка на 1-2 ч?

Туристическа палатка - AYAMAYA Водоустойчив 2-местни Свръхлеки Къмпинг палатки с подвижна Дождевиком, лека Алуминиева Рама Отделно Стоящи Туристическа Палатка на 1-2 човека Лесна инсталация за къмпинг, Лов Пътуване

Налично
BGN 44.00
Наличност:

Палатката е достатъчно просторна, за двама възрастни, на стената на фоайето има място за обувки и екипировка ⩘Лесен⩘⩘⩘ Тази двойна палатка е направена от специално разработени алуминиеви кули марка 7001, които осигуряват по-малко тегло, устойчивост на корозия и висока якост на опън. ⩘⩘Лесна Настройка⩘⩘ Вътрешен бънджи кабел, заедно с механизъм за заключване на полюса в комбинация с леки защелкивающимися оборудване осигуряват лекота на настройка, което е идеално за хора, за първи път отправляющихся в поход. ⩘⩘Двойни Слоеве⩘⩘ Конструкция rainfly повишава хидроизолационна способността на палатка, а също така намалява вероятността от удари всички на вътрешната влага и конденз. ⩘⩘Защита от вода и вятър⩘⩘ Палатка, изработен от водоустойчив полиестер PU 3000 в комбинация с термосвариваемыми шевове и защитава от въздействието на външната вода и дъжд.Голям дъждобран предпазва от атмосферни влияния и кондензат и лесно се инсталира с помощта на закопчалка от вътрешната палатка.Произведено в САЩ или са внесени. ⩘Размер⩘⩘⩘ Кемпинговая палатката е с размери 92,5 "x59"x47"H, спален вагон - 84,6 "x51"x44,5"H.

Спецификация

Те също купуват с този продукт