Чанта-тоут за памперси с Устройство за Свободни, Многофункционална Детска чанта (Черна) и Детска чанта за Влажни сушене, 2 бр., Чанта-Органайзер за Пелени, за многокр?

Чанта-тоут за памперси с Устройство за Свободни, Многофункционална Детска чанта (Черна) и Детска чанта за Влажни сушене, 2 бр., Чанта-Органайзер за Пелени, за многократна употреба калъф за памперси за Филтър Памперси,

Налично
BGN 2.33
Наличност:

Въпреки факта, че нашата чанта за памперси безопасно и е трайна, в двуслоен полиестер материал е водоустойчив и ще ви помогне да си други неща сухи, а мокри дрехи - отделноОт този момент нататък не трябва да се страхуват да вземат със себе си много чанти.Влажен и сух пакет с чанта за памперси ще изход към улицата е по-удобно.Това е добър избор за медицински сестри, и бащи. 【Влажен чанта за тъканта подгузника】 - Евтина чанта е слаб, не е водоустойчив. ?【Оптимизирани детайли】 : Чанта с голям капацитет е лесна и винаги е добре да запазва формата си.Общо има над дузина джобове, в които могат да се поберат вашите лични вещи по време на пътуване с дете.Благодарение на не истирающейся линия презрамка здрава и регулирана.Стилен дизайн, идеален за живота си.Мокри и сухи пакети може да се сложи в по-голяма чанта за памперси или затегнете към чантата за пелени. 【Многофункционалност】 - Влажна чанта - най-добрият избор за пътуване, плаж, фитнес, разходки и ежедневна за съхранение на хавлиените кърпи, играчки, тоалетни принадлежности, с мръсни дрехи или пелени. 【Добър помощник за съхранение на】 : Чанта-тоут за памперси има множество места за съхранение, в които можете да сложите всичко необходимо и да ги организират.Може да се използва както на влажна, суха чанта за памперси, пътна чанта, чанта за съхранение, косметичка, дамска чанта, чанта за съхранение на тоалетни принадлежности, чанта-органайзер за хигиенни кърпички. ?【Добър помощник за съхранение на】- Чанта-тоут за памперси има множество места за съхранение, в които можете да сложите всичко необходимо и да ги организират.

Спецификация

Те също купуват с този продукт