YFDM Тренировка по стрелба с Упражнение на выгнутую стойка, Симулатор за Фитнес, Гъвкав Въжето Эспандер (Цвят: бял-Динозавър Doodle4)

YFDM Тренировка по стрелба с Упражнение на выгнутую стойка, Симулатор за Фитнес, Гъвкав Въжето Эспандер (Цвят: бял-Динозавър Doodle4)

Налично
BGN 168.17
Наличност:

От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря гумени въжета и плат, практични и издръжливи, с гъвкави. Стилен дизайн, изискан стил. При измерения ръчно, моля, имайте предвид разликата в 1-3 виж 2.С квалифицирани материали сигурност.Възможно е да практикувате, като дърпа дугообразную поза, но може да се тренира не само ръка, но и поза лък.Благодарение на качествените материали е гарантирана безопасността.Елегантен дизайн, изтънчен стил.Практичен и устойчив, той е първият избор за оборудване за ръце.Възможно е да практикувате, като дугообразную поза, но може да се тренира не само ръка, но и стойка bow.Възможно е да практикувате, като дърпа дугообразную поза, но може да се тренира не само ръка, но и поза лък.Практичен и устойчив, той е първият избор за оборудване за ръце. гумени въжета и плат, практични и издръжливи, с гъвкави.Практичен и устойчив, той е първият избор за оборудване за ръце. Списък : 1 * Спортно обзавеждане за ръцете, краката, гърба, задните части, кръста, раменете, бедрата, корема, тренажор за стречинг.Name : Спортни съоръжения Материал : Кожено въже + плат Цвят : червен / черен Допълнително тегло : Червен 10-30 паунда; черен 20-40 килограма забележки : 1.Продайте само основен продукт, на други не продават.

Спецификация

Те също купуват с този продукт