Витрина Декоративна Дървена Кутия За Съхранение, Органайзер за Бижута, Европейски Стил за Момичета и Жени (2208A-06- Зелена карта, в синьо)

Витрина Декоративна Дървена Кутия За Съхранение, Органайзер за Бижута, Европейски Стил за Момичета и Жени (2208A-06- Зелена карта, в синьо)

Налично
BGN 55.00
Наличност:

Функция : 1 дизайн в европейски стил, с красив резным фигура, нежна и полезен. Като цяло изглежда изящно и красиво, може да се използва като реквизит за снимки. Кутия за съхранение на големи размери, може да се използва за съхранение на книги, библейски сборника, документи, бижута и т. Дизайн в европейски стил с красива картина дърворезба, нежен и полезен. Страхотна ценна колекция или много добър подарък., Отлична ценна колекция или много добър подарък.Параметри : Тип на продукта : Дървена кутия за съхранение Материал : Дърво Фигура : 2208 A-06- "Зелена карта" Mailto Списък : 1 Х Дървена кутия за съхранение. Изработена от висококачествена дървесина, екологично чисти и полезни.Кутия за съхранение на големи размери, може да се използва за съхранение на книги, библейски сборника, документи, бижута и т.Като цяло изглежда изящно и красиво, може да се използва като реквизит за снимки.Изработена от висококачествена дървесина, екологично чисти и полезни за здравето.

Спецификация

Item Type:
Wooden Storage Box
Material:
Wood
Pattern:
2208A-06-Green Map
Package List:
1 X Wooden Storage Box :

Те също купуват с този продукт