3 Опаковки Главата на Слон/Глава на Елен Одностенный Кука/Закачалка във формата на животно Кука за палта и Шапки с висока товароносимост, Селски, Декоративен Подаръ

3 Опаковки Главата на Слон/Глава на Елен Одностенный Кука/Закачалка във формата на животно Кука за палта и Шапки с висока товароносимост, Селски, Декоративен Подарък (Слон)

Налично
BGN 3.00
Наличност:

Оставете го на стената най-малко в продължение на няколко часа, преди на него да се мотае Намерете ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ на стената. Размер : 11,5 х 12 см (4,53 х 4,72 инча). Размер : 11,5 х 12 см (4,53 х 4,72 инча). куки под формата на слон, 3 цвята. Трайно се използва като кука за дрехи / шапки / ключовете / на бижута и още много други, дизайн във формата на глава на елен / на главата на слон, практичен и красив, отличен, подходящ и за декорация на детска стая или всяка стая с тематични сафари.Материал : Изработен е от здрава пластмаса.Пратката включва : 3 бр.Пратката включва : 3 бр. куки под формата на слон, 3 цвята. Как трябва да почистете стената и я оставете я да изсъхне.Материал : Изработен е от здрава пластмаса.Широко се използва в различни гладки повърхности, като Дърво, Плочки, Керамика, метал, Пластмаса.Широко се използва в различни гладки повърхности, като Дърво, Плочки, Керамика, метал, Пластмаса. Трайно се използва като кука за дрехи / шапки / ключовете / на бижута и още много други, дизайн във формата на глава на елен / на главата на слон, практичен и красив, отличен, подходящ и за декорация на детска стая или всяка стая с тематични сафари.Не е подходящ за тапети, бои, боядисани стени и неравни повърхности. Малко натискам върху нея, за да сте сигурни, че това е правилно, залепен до стената.

Спецификация

Те също купуват с този продукт