Монтиране на Хип-Хоп Туристически Панталони за Джогинг, Дамски Есенни Реколта Панталони с Висока Талия, Обикновена, по-Големи Размери, Дишащи прави Панталони с Джо?

Монтиране на Хип-Хоп Туристически Панталони за Джогинг, Дамски Есенни Реколта Панталони с Висока Талия, Обикновена, по-Големи Размери, Дишащи прави Панталони с Джобове, Дамски Панталони

Налично
BGN 1.67
Наличност:

☀ Моля, запознайте се с нашата таблица с размери на картинката, за да изберете правилния размерЕластичната закопчалката.Еластичната закопчалката.Ако не сте сигурни в размер, моля, пишете ни, ние ще ви помогнем да изберете правилния размер.Описание на продукта : Тип на продукта : Панталони Тип дизайн : плътен Вид обков : еластичен Името стил : Модерен Стил : Елегантен пред Целта : пол : женски Описание асортимент : За възрастни Вида фигури : облегающая тема : Спорт. ☀Здравейте, очарователни дами!Добре дошли в нашия магазин! Пожелавам ви приятен ден!. ☀Здравейте, очарователни дами!Добре дошли в нашия магазин! Пожелавам ви приятен ден!. 【【За обслужване на клиенти】 не е нужно Да се притеснявате, ако продуктът ви не е подходящ или не ви харесва, когато го получите, моля, просто се опитайте да се свържете с нас по всяко време, ние обещаваме, че ще отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема ви.Материал : Памук и полиестер. ☀【Плат】 е Много лесна и приятна за тялото, изработени от леки и леко средни видоизменен материал със сатенена текстура.Ако не сте сигурни в размер, моля, пишете ни, ние ще ви помогнем да изберете правилния размер. ☀【Плат】 е Много лесна и приятна за кожата, изработени от леки и леко средни видоизменен материал със сатенена текстура. ☀ 【Забележка】 Моля, запознайте се с нашата таблица с размери, за да изберете правилния размер.

Спецификация

Те също купуват с този продукт