Noverlife 36 бр. Висулки за дизайн на ноктите с Планетата, 3D Кристали за нокти под формата на Сатурн, Разноцветни Блестящи Кристали за Дизайн на Ноктите, Блестящи Скъпоце?

Noverlife 36 бр. Висулки за дизайн на ноктите с Планетата, 3D Кристали за нокти под формата на Сатурн, Разноцветни Блестящи Кристали за Дизайн на Ноктите, Блестящи Скъпоценни Камъни за нокти за Жени, Момичета, Декорации

Налично
BGN 3.00
Наличност:

Добавете сдържан, но в същото време прекрасен завършек на вашия персонален маникюруТова прави дизайн на ноктите по-ярки.Ако търсите висококачествени салонные декорации за нокти, тогава не търсете по-далеч, отколкото в тези 3 D-окачване за нокти planet.Подходящ за професионална или домашна употреба.Много красива и светъл, с отлично качество.Брой : 36 парчета. многоцветни висулки във формата на сатурн с триизмерен ефект.Идеален подарък за вашата любов, семейство и приятели.Той не може да бъде по-стилен и ярък от този нов набор.Цвят : Както е показано на фигурата. ??【Необичайни окачване Planet】 - Нашите скъпоценни камъни planet са идеални за създаване на привлекателен и изискан дизайн на ноктите, добавяйки цвят и дълбочина на вашето декора.Ако търсите приказно салонные декорации за нокти, тогава не търсете по-далеч от това 3 D planet нокти charms.Категория на продукта : Окачване за дизайн на ноктите Planet. ??【Забавно да се направи със собствените си ръце】 - В сложни бижута за нокти със собствените си ръце е нещо толкова уникално и очарователно, че те просто така не могат да се купят за пари.Изработен е от висококачествен материал и се отличава с разнообразието на лица на добра форма и переливающегося цвят. доста бързо и лесно да се създадат привлекателни ярки шарки от блестящи кристали.

Спецификация

Те също купуват с този продукт